dagmara-5
26.05.10, 13:24
Jestem z Rudy Śląskiej...Niech mi ktoś poda namiary na jakiegokolwiek specjalistę który by zdiagnozował moją chorobę. Prawie 2 lata silne bóle głowy każdy dzień-ani dnia ulgi tj.oczodoły,skronie,boki czyli napięciowy przewlekły,potylica,kark-wszystko w nim strzela nie mogę głowy przechyli do przodu.Następnie stawy szczękowo-skroniowe,noszę od ortodonty szynę na dolną szczękę oraz bolą ramiona,silny ból mięśni górnej części pleców,bardzo często prawy nadgarstek na kilka dni,STAWY CAŁEGO CIAŁA,mięśnie dłoni,całe ręce,kręgosłup lędźwiowy,pośladki-mięśnie i dziennie rwanie stóp i całych nóg.Po godzinie chodzenia godzina leczenia.Potężne zmęczenie po każdej przespanej nocy a ostatnio doszło kołatanie serca i bóle żołądka.
Byłam u ok.21 różnych specjalistów. Masa maści,lekarstw,zastrzyki,krioterapia,akupresura,akupunktura,bańki,zioła,pole elektromagnetyczne itd.itp.Każdy ruch a najmniejszy stres potęgują ból a ruch mam i będę miec bo mam duże mieszkanie,6 zwierzątek domowych,2 wspaniałych chłopców 5 i 7 lat a wiosna lato duży ogród.
Czy te wszystkie objawy to nerwica tak jak większośc lekarzy mówi czy choroba na F ??? Przecież nie mogę byc chora na wszystko?!?!?! Wszystkie badania super oprócz stawów szczękowo-skroniowych i coś tam z zatokami,za mało magnezu i potasu.PROSZĘ PILNIE O POMOC. Jestem u kresu załamania nikt mi nie wierzy że mnie cokolwiek boli-nawet RODZINA.
DAGMARA