Dodaj do ulubionych

KUL - *pytanie*

16.08.05, 12:17
Mam zamiar składać papiery na kul w drugim naborze (ekonomia-dzienne
magisterskie)) i mam pytanie czy dokumenty można złożyć w którym z wydziałow
zamiejscowych kul jeśli to tam ma sie zamiar studiować (chodzi mi konkretnie o
Stalową Wolę) czy tylko w Lublinie? Dzięki za odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: KUL - *pytanie* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 16:38
      Tak mozna w filii KUL w Stalowej. Jest tam jeszcze 10 miejsc wolnych. Tez sie
      tam wybieram :)
    • Gość: wioes Re: KUL - *pytanie* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 16:40
      A co zdawales na maturze i jaki wynik?
      • Gość: olislaw Re: KUL - *pytanie* IP: *.covernet.pl 17.08.05, 01:42
        zdawałem historie, matme, angielski, niemiecki wszystko na rozszerzonych. hist
        89 podst 45 rozsz, matma 88 i 58, ang 96 i 89 niem 90 i 78. A ty?
        • Gość: olislaw Re: KUL - *pytanie* IP: *.covernet.pl 17.08.05, 01:50
          Byłem w dziekanacie kul w st woli i pani powiedziała że dokumenty należy składać
          do !Lublina!. Wiec sam jush nie wiem co o tym mysleć. Wioes a ty tesh ze
          Stalowej Woli jesteś ?
          • Gość: :) Re: KUL - *pytanie* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 08:11
            To z takimi wynikami nie przyjęli Cie na Ekonomie do LUblina? Przeciez miales
            wypas wyniki. A za pierwszym razem skladales podanie tylko do Lublina, czy do
            Stalowej Woli tez?
            • Gość: faser Re: KUL - *pytanie* IP: 80.51.249.* 17.08.05, 08:25
              stary idz sie leczyć :D majac takie wyniki to oni by cie do Lublina przyjeli z
              otwartymi rekami :/
              co ty sobie jaja z ludzi robisz??
              • Gość: olislaw Re: KUL - *pytanie* IP: 195.116.200.* 17.08.05, 12:45
                Nie startowałem w pierwszej rekrutacji bo starałem sie o miejsce na innych
                (lepszych?) uczelniach ale sie nie udało. Mieszkam w stalowej wiec wole raczej
                tu nz w Lublinie. Poza tym kul potrzebny mi jest tylko do przezimowania bo w
                przyszłym roku poprawiam maturke z matm i hist.
              • Gość: olislaw Re: KUL - *pytanie* IP: 195.116.200.* 17.08.05, 12:45
                Nie startowałem w pierwszej rekrutacji bo starałem sie o miejsce na innych
                (lepszych?) uczelniach ale sie nie udało. Mieszkam w stalowej wiec wole raczej
                tu nz w Lublinie. Poza tym kul potrzebny mi jest tylko do przezimowania bo w
                przyszłym roku poprawiam maturke z matm i hist.
                • Gość: tui Re: KUL - *pytanie* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 13:33
                  A to gdzie startowales? A przeciez KUL nie jest zly:P A co powiesz o Stalowej?
                  Fajne miasto do studiowania?
                  • Gość: olislaw Re: KUL - *pytanie* IP: 195.116.200.* 17.08.05, 19:45
                    Co do Stalowej Woli to miasto jak każde inne. A papiery składałem na bardziej
                    renomowane uczelnie ekonomiczne.
                    • Gość: paula Re: KUL - *pytanie* IP: *.forward.pl / 213.77.14.* 18.08.05, 09:15
                      hejka!! mam pytanie czy ktoś wie coś o studiowaniu w Tomaszowie Lub. prawa na
                      filii KUL?? jest tam 2 nabór i własnie sie zastanawiam czy nie złożyć
                      dokumentów - a poza tym ciekawe czy nikt nie chciał tam iść czy zrobili
                      straszny odsiew?? pozdrówka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka