Dodaj do ulubionych

socjologia kul

05.07.05, 18:24
ile macie pkt i jakie przedmioty wam licza
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewe Re: socjologia kul IP: 212.182.95.* 05.07.05, 23:39
      Smoczyca, przed chwilą napisałam to w jakimś podobnym wątku, zresztą też przez
      Ciebie założonym :)

No napisz jak Ty...
    • Gość: max Re: socjologia kul IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 05.07.05, 23:56
      wydrukowałem kwestionariusz i powiedzcie, czy to dobrze, że na górze strony jest
      podany adres www, a na dole napisane 1z1 (czyli str).

??
      • Gość: Ewe Re: socjologia kul IP: 212.182.95.* 06.07.05, 00:33
        wydrukuję rano i wtedy napiszę czy tez tak mam :)
        • Gość: max Re: socjologia kul IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 06.07.05, 00:39
          oki, rano spr na forum :):):)
          • Gość: Ewe Re: socjologia kul IP: 212.182.95.* 06.07.05, 00:40
            no, powiedzmy, że tak koło 11, oki?:)

Max, a na jaki kierunek składasz?
            • Gość: max Re: socjologia kul IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 06.07.05, 00:47
              ok :)
              chce złożyć na ekonomie, napewno jest dużo chętnych...
              czytałem różne opinie o KULu i nadal nie jestem zdecydowany, bo mieszkam w Elku,
              wiec mam daleko i nie jestem przekaonany czy warto....
              Przespię sie i jutro rano ostatecznie zadecyduje, czy wysłac papiery i wpłacić
              kase. Jutro jest ostateczny termin dla mnie, bo papiery wysyłam poczta i na 7
              muszą dojśc.

pzdr.

• Gość: Ewe Re: socjologia kul IP: 212.182.95.* 06.07.05, 01:09
                Aaaa... :) to już kojarzę :) w jakimś innym wątku przekonywałam, że warto,
                nawet jeśli się jest się aż z Ełku :)

rano się odezwę.

Niech Ci przysni się dobra odpowiedź...
                • Gość: max Re: socjologia kul IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 06.07.05, 12:07
                  ... no i wpłaciłem kase i wysłałem dokumenty :D

pzdr.
                  • Gość: Ewe do Maxa IP: 212.182.95.* 06.07.05, 12:34
                    A bo ja chcialam wlasnie napisac, ze wszystko sie zgadza (z tym, co Max pisal
                    wieczorem) :)

Fajnie Max, ze sie zdecydowales :)
                    • Gość: max Re: do Maxa IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 06.07.05, 12:40
                      :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
                      • Gość: Ewe do Maxa jeszcze raz IP: 212.182.95.* 06.07.05, 15:15
                        no no... Będę wypatrywać w październiku na korytarzu tego uśmiechu :)
                        • Gość: max Re: do Maxa jeszcze raz IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 06.07.05, 15:25
                          mam nadzieję, że Twój także odnajdę :))
                          • Gość: Ewe i jeszcze raz do Maxa :) IP: 212.182.95.* 06.07.05, 22:30
                            Max, naprawdę się cieszę, że złożyłeś papiery na KUL :)
                            Bardzo liczę, że się dostaniesz (ile będziesz miał punktów?) i zostaniesz, i
                            nie rozczarujesz Lublinem i samą uczelnią.
                            Na jakie inne uczelnie składałeś? i jak to wygląda jeśli chodzi o priorytety?

Nie wiem czy to widać, ale chciałabym w odpowiedzi zobaczyć, że priorytetem
                            jest dla Ciebie KUL, a punktów masz tyle, że się dostaniesz spokojnie :)
                            Ale napisz jak jest naprawdę :)
                            • Gość: do Ewe :):):):) Re: i jeszcze raz do Maxa :) IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 06.07.05, 22:45
                              Poza KULem złozyłem na ekonomie na UWM i UG. Do ostatniej chwili nie wiedziałem,
                              czy składać na KUL... jednak jak zobaczyłem, że na UWM jest 13,7 os/ miejsce to
                              się trochę przeraziłem. Na razie nie wiem, jak to będzie na UG.
                              Na ekonomie na KULu pod uwage brane są 4 przedmioty i właśnie tyle zdawałem na
                              maturze. Wszystkie zdałem na poziomie rozszerzonym, więc zyskałem dzięki temu
                              trochę punktów. Nie liczyłem ile dokałdnie będę miał punktów, ale myslę że
                              napewno będę miał ok 60% możźliwych do zdobycia punktów. Zdawałem matme
                              rozszerzona i osoby, którzy zdobyli min 40% maja pierwszeństwo na ekonomie...
                              Więc to poprawia moją sytuację :) Na razie jednak nie mam co się cieszyć,
                              ponieważ ekonomia wszędzie jest bardzo oblegana :/
                              Nigdy w Lublinie nie byłem, ale z tego co słyszałem to miasto jest nieduże i nie
                              brzydkie ;)
                              Mam nadzieję, że wszystko związane ze studiami ułoży się pomyślnie i będę
                              studentem, np. KULu, który sobie cenie. Na razie nie wiem, gdzie bardziej
                              chciałbym studiwać... A mytślę tylko, aby się gdzieś dostać i mieć już spokojne
                              wakacje :D

Ale się rozpisałem, hehehe ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka