karolinaxx 31.05.05, 09:54 Gdzie na stronie KULu moge znależć kwestionariusz przyjęcia na studia? Szukam i szukam i nic... Dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lee_nka Re: KUL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 10:10 może spróbuj się najpierw zarejestrować na rekrut.kul.lublin.pl/ nie wiem czy to coś da,ale tam rzeczywiście chyba żadnych formularzy jak na razie nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jana Re: KUL IP: *.75.62.218.ostrow62.ptc.pl 31.05.05, 10:15 powodem jest zapewne to, ze podania mozna skladac dopiero od 30 czerwca (lub cos w tych okolicach). co dla mnie osobiscie jest bardzo na reke :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lee_nka Re: KUL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 10:21 z tego co wiem to kul jest jedyną uczelnią, która zwraca kasę w przypadku niezdanej maturki, zresztą wydaje mi się, że rejestracja powinna rozpocząć się już teraz, bo później strasznie tłoczno może być... Odpowiedz Link Zgłoś
karolinaxx Re: KUL 31.05.05, 10:29 heh, tylko śmieszne jest to, że ogłaszają, że na stronie są już dostępne formularze...a tu nic ;-))) no nic, trzeba czekac na rozwój wydarzeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: KUL IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 31.05.05, 11:50 hmmm ale na KULu jest rejestracja elektroniczn ai na razie chyba nie tzreba składac żadnych dokumentów, ale dopiero po dostaniu się - dobrze myślę?? Odpowiedz Link Zgłoś
patunia19 Formularz 02.06.05, 18:35 oj! zle z wami jak formularza nie możecie znalezć... jest już dosyć długo na stronce... wchodzicie na www.kul.lublin.pl a potem: Student.kul.lublin.pl tam na rekrutacje a następnie klikamy zarejestruj się:) powodzenia!! A NA CO SIĘ WYBIERACIE??? IDZIE KTOŚ NA ANGLISTYKE??????? A MOŻE LEPIEJ NA UMSC???? piszcie na maila!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: KUL IP: 80.48.227.* 10.06.05, 20:18 cześć! Po zarejestrowaniu się muszę wysyłać jeszcze jakieś dokumenty czy czekam już na przyjęcie? Odpowiedz Link Zgłoś