kuzyn

(17 wyników)
  • Od około 3 lat jestem szalenie zakochana ze wzajemnoscią w kuzynie. Nasze babcie były siostrami. Kochamy się i planujemy się pobrać. Kazde a nas ma za sobą juz rozwód i dziecko. Największym problemem jest opnia naszych najbliższych. Sa w naszej rodzinie osoby, które nie życzą nam dobrze i w dodatku rzucają nam kłody pod nogi.Nasze mamy pogodziły się z tą myślą, natomiast inni nie widzą nas, jako malżeństwa. Poradźcie co mamy robić? Czy postawic wszystko na jedną kartę i być z sobą...
  • kurde,zabujalam sie w swoim kuzynie...to dosc bliskie pokrewienstwo,a on mnie cholernie pociaga..taki meski cholerka:)))) zajebiscie wyglada.czuje sie glupio w jego towarzystwie,on mnie traktuje jak mala kuzyneczke a ja bym sie chciala z nim pieprzyc[sorry za dosadnosc..:))]i co tu zrobic???wypadaloby go unikac ale nie moge,nie potrafie......
  • Kilka dni temu miałam rozmowe z moim kuzynem o jego przyszłości, po ktorej nie wiem jak mam sie zachowac i co o tym myslec. Dlatego prosze forumowiczów o opinie. Jestem 38 letniem "starym kawalerem". Nigdy w przeszłości nie miałem powodzenia u atrakcyjnych i inteligentnych kobiet a tzw "pasztety' interesowały sie mą tylko wówczas, kiedy chcialy wzbudzic zazdrośc u atrakcyjnych i inteligentnych facetów ode mnie a pózniej kopnąc mnie z "zadek". Będac swiadomy swoich ...
  • Mam pewien problem (jestem introwertykiem) z kuzynem (ekstrawertyk). Chłopak jak wiadomo jest towarzyski i lubi przebywać z ludźmi. Ja wiadomo - na odwrót. Ponadto on ewidentnie nudzi się i nie ma jakiejś pasji, hobby. Więc często jest tak, że przychodzi do mnie próbując wyciągnąć na wypad do knajpy czy też przejść się. Ale czasami nie mam ochoty bo mam inne plany. I on tego nie rozumie, że nie mam ochoty. Mam iść bo on tak chce. Co więcej mam rzucać to czym się aktualnie zajmuję. Raz uległem...
  • Witajcie, Ostatnio mam duże zawirowania w życiu i zaczęłam szukać przyczyny tego wszystkiego...taki moment autorefleksji. I tak doszłam do dwóch dość traumatycznych przeżyć z mojego dzieciństwa oraz młodości: w wieku około 5-6 lat zostałam jednorazowo zmolestowana przez przypadkowego faceta na plaży. Cale zdarzenie pamiętam dość mgliście, działo się to prawie pod okiem całej mojej rodziny, pamiętam tylko, że byłam przerażona ale nie powiedziałam nikomu o tym co mnie spotkało i zamknęłam się ...
  • + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz Mam taki problem - nie wiem co zrobić... Kiedy miałam ok 6 lat (na pewno przed pójściem do szkoły) byłam jak zwykle na wakacjach u babci...wtedy odwiedzałam kuzyna mieszkającego obok, nie wiem dokładnie ile miał wtedy lat, ale był nastolatkiem... wtedy on namawiał mnie do zabawy "w tatusia i mamusię", polegało to na tym, że ja się kładłam na łóżku, on nade mną i udawał, że ma ze mną stosunek, ja miał...
  • Słuchajcie, jak radzić sobie w kontaktach (częstych, właściwie codziennych) z osobą, która ma fatalną manierę zgryźliwego / złośliwego komentowania wypowiedzi innych osób? Chodzi o mojego kuzyna, z którym dotychczas zawsze się dogadywałam bez problemu, choć widywaliśmy się nieczęsto - przeprowadził się do mojego miasta, i teraz mamy zarówno wspólnych bliskich znajomych, jak i wspólne sprawy zawodowe, więc kontakt ewidentnie bardzo się zacieśnił. Takie jego dziwne naleciałości spostrze...
  • Moja dziewczyna rozmawia ze swoim kuzynem przez telefon i zawsze wychodzi z pokoju, żebym nie slyszął ich rozmowy. Ale jej kuzyn przejeżdzał przez miasto w którym się uczy i nocował w jej pokoju w jej łóżku, tak mi przekaząła. zapytałem jej się czy on ją kocha/tak jak facet kobiete/. Odpwiedziała mi że nie. Ale ostatnio pokazało mi jaki jej sms wysłał, że bardzo ją kocha. Co sądzićie o tym? Czy powiedziała mi cała prawdę? Co ja powinienem z tym zrobić? Rozstać się z nią? CZy trw...
  • mój chłopak dzisiaj mi wyznał, że jego daleki kuzyn go szantażuje i zastrasza. Dziś zajechał mu drogę, wyciągnał z auta radio i powiedział, że chce 400zł za nie. Kiedyś razem nawet wynajmowali pokój - ukradł mu wtedy rtv, ubrania, pieniądze. To było kilka lat temu, a teraz pojawił się znowu. Ten kuzyn grozi mu 'wywiezieniem' jeśli nie będzie płacił. Nie mamy wiele pieniędzy ale pracujemy i jakoś żyjemy. Najgorsze,że jakiś m-c temu dał mu 400zł na odczepnego. Moim zdaniem to był bł...
  • help(21)

Jeszcze nie tak dawno moje zycie przypominało bajke. Jedynaczka, ukochana corunia tatusia, swiezo poslubiona fantastycznemu mezczyznie: niezwykle uzdolnionemu, madremu, czulemu. To była idylla. Bawilismy się cudnie, nie tylko w sypialni. Mój maz jest szalenie pomyslowy , dowcipny i bardzo mnie tym ujmuje. Moglabym jeszcze dlugo wyliczac jego zalety, ale nie o to chodzi. Jakis czas temu poznalam mojego calkiem bliskiego kuzyna. To było jak grom z jasnego nieba. Oszalalam chyba. Nieposp...
  • witam! mam poważny problem, mieszkam z rodziną w UK, wynajmujemy dom, w którym mieszkamy sami, mąż chce załatwić pracę swojemu kuzynowi, no i ten kuzyn ma na czas pracy (ok 2 m-cy) zamieszkać u nas, i teraz jest problem bo dla mnie to jest obcy mężczyzna (19 lat) i nie chcę żeby z nami mieszkał, nie chcę szykować mu jedzenia i prać jego rzeczy. może źle reaguję ale poprostu głupio będę się czuć w jego obecności. mąż chce mu koniecznie pomóc bo on taki biedny . poradźcie co zrobić czy postawić...
  • Sytuacja wygląda tak: Niedaleko mnie mieszka mój dalszy kuzyn z dziewczyną i dzieckiem.Kiedyś nie utrzymywaliśmy za bardzo kontaktu-ograniczał się on do krótkiego"cześć" i to wszystko.Ostatnio często spotykamy się na ulicy.Lubię dzieci więc rozmawiamy o ich dziecku, żartujemy itd.JEgo dziewczyny wcześniej nie znałam, ale staram siebyć dla niej miła itd. Kuzyn zawsze mnie lubiał , ja go też.Chodziliśmy kiedyś do szkoły itd.Ostatnio zauważyłam ,że jego dziewczyna dziwnie na mnie r...
  • czesc, pochodze z malej pipidowki w poludniowej Polsce, status spoleczny Rodzinki calkiem przecietny, jestem tak wlasciwie pierwsza, ktora wylamala sie z klanu i prowadzi ot zycie troche inne od standardu... I wszystko byloby cacy gdyby kuzynki, kuzyni ciagle nie dziwowali sie, ze nie zbieram na grajdol w plombie, ze zmieniam czesto kraj i prace, a takze do niedawna baaaardzo czesto partnerow, ze realizuje marzenia i pasje itd...Z Dlaczego w Polsce tak uwielbiamy sie porownywac ...
  • Problem z reguły banalny, nie mam z kim iść na studniówkę może ktoś chetny, a może wynająć sobie kogoś przez biuro czy coś?.....:-( doprowadza mnie to do wściekłości, naprawdę chcę iść, ale nie sama, bo tego sobie nie wyobrażam
  • Ulatwie Wam sprawe. Moj specjalny wyslannik na Europe, kuzyn Wielkiego Manitumanitam, przyjmuje zazalenia w moim imieniu. Mozeta go prac w morde ile wlezie (on i tak cierpi na znieczulice)myslac ze to ja, Wodz Imagine. Przez pierwsze kilka dni bedzie stojal na zbiegu ulic (?) a potem, jak juz go skopieta, bedzie lezal u zbiegu tychze ulic. Jak juz go sponiewierata, ze matka ziemia upomni sie o swoje cialo, jego duch ujdzie z zyciem i LOTEM kondora przybedzie na ulice Nebraszczanska 2...
  • Temat nie będzie oryginalny. Narkotyki. Chodzi o mojego kuzyna. Jego mama zmarła, gdy miał 8 lat, jego ojciec jest chory psychicznie i pod okiem kuratora (do czasu). W rzeczywistości wychowywała go starsza siostra. 2 lata temu ona wyszła za mąż i wyjechała za granicę. On został sam. Chcieliśmy go adoptować, jednak ani on, ani ojciec nie wyrazili zgody. Po dłuższych perypetiach udało się zapisać go do mojej szkoły (jesteśmy w różnych klasach). No i dalej to już standard: 17 jedynek...
  • >jak sie zakolegować? >to proste kiedy przy powitaniu podajesz prawa dlon >lewa chwytaj kolesia za nabial wydajac z siebie przeciagłe ŁAAAAAAŁ! >kazdy zdrowy facet nie ciota tak bardzo cie polubi ze da sie za ciebie >pokroic Jak szanowni forumowicze zaszeregowalibyście powyższą wypowiedź? Czy jest to Waszym zdaniem ogólnie pojęty trend społeczny liberalizacji życia seksualnego społeczeństwa, czy wypowiedź ograniczonego maniaka seksualnego, albo kogoś w tym rodza...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się