Forum Auto-Moto Motocykle
ZMIEŃ
      lampy

lampy

(15 wyników)
    • Witam, w tym modelu podczas wlaczenia swiatel mijania swieci tylko jedna lampa. Druga zapala sie w momencie kiedy wlaczy sie swiatla dlugie. Czy ktos moze przerabial juz takie cos tak zeby swiecily sie obie??? Jak tak, to podpowiedzcie jak to zrobic i ile to mnie wiecej moze kosztowac. Z gory dzieki za kazde info. Pozdro, YODA
    • mam zamiar zamontowac w moto tylna lampe wykonana z .... puki co tajemnica ;) czy tylna lampa ma spelniac jakies wymagania w swietle przepisow? lampa bedzie czerwona i bedzie miala swiatło stop. czegos jeszcze brakuje do szczescia?? aha i nie bedzie gladka i przezroczysta tylko z tymi paskami rozpraszajacymi swiatlo
    • taki jak tu: www.kisantech.com/index.php?cat_id=2 Dozwolony w USA i Kanadzie, a jak w Europie i np w Polsce? Wolno tego uzywac? Ktos ma? Opinie?
    • Czesc! Moze to dziwne pytanie ale jesli chodzi o elektryke motocyklowom to mam o niej takie pojecie jak o jezyku japonskim:), mianowicie czy jesli bym zalozyl na motocykl z alternatorem ( 3fazowy 17A * 14V ) dodatkowe dwie lampy po 55W to nie siadla by elektryka? Dodam ze mam juz podgrzewane manetki. Jak ta sprawa wyglada, ktos moze ma dodatkowe oswietlenie? Pozdro jagiel
    • witam. jestem już posiadaczem XVZ 13 i tak: czy ktoś odpowietrzał w tym moto sprzęgło i cały układ? druga sprawa to symetryczny reflektor. jak wygląda sprawa z badaniami technicznymi(jeszcze nie wykonane) a reakcja gliniarza na drodze? może być upierdliwy... dzięki za każdy sygnał. pozdrawiam-roman.
    • Witam Kolegow i Kolezanki. Mam pytanko teoretyczne na temat lamp wyladowczych do Hondy CBF600 SA. Moto posiada dwa reflektory, z ktorych jeden swieci ciagle (swiatla mijania) a drugi uruchamiany jest przelacznikiem (swiatelka dlugie lub jak kto woli drogowe). Typ zarowki to H7. Chcialbym miec ksenony w obu reflektorach tylko nie moge wygooglac kilku kwestii: Czy lampy musza sie roznic moca? Czy musze kupic dwa zestawy czy wystarczy jeden balast + dwie lampy? Mozecie cos polecic co nie p...
    • znalzazłem lampe do mojego grata i nie moge jej kupić bo jest na niemieckim e- bayu a ja po niemiecku ni w ząb... czy jest ktoś kto mógłby mi zamówic tą lampę? gwarantuję solidnośc i uczciwość - dam zarobić prosze o maile na makewar@op.pl lub dopisanie się pod tym tematem. Dziekuję i licze na pomoc
    • Sprzedam Bandita, stan dobry, lekko uszkodzony przód. Szczegoly w ogloszeniu: www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M359693
    • Mam taki problem i nie wiem jak z niego wybrnąć: Mam przejściowe (mam nadzieję) problemy ze znalezieniem lampy do mojego grata (GSX 600F rok 2001, gdyby ktoś cos wiedział, proszę, dajcie znać), a jak wiadomo motocykl bez lampy poruszać się po szosach nie może. Często przeglądam różne zdjęcia motocykli, a także ofertę lamp w różnych internetowych sklepach motocyklowych i lampy montowane w motocyklach mógłbym podzielić w bardzo prosty sposób na: - Lampy z homologacją; - Lampy bez...
    • Czy w motorze jeśli z przodu są dwa reflektory to jeden jest od świateł mijania a drugi drogowych?Pytam jako laik ( w dziedzinie jednośladów ),bo często jestem w taki sposób olśniewany w dzień przez motocyklistę jadącego jednocześnie na obydwu włączonych światłach.Pytam,bo moja cierpliwość się kończy i też zacznę świecić w takiej sytuacji wszystkim czym mogę.
    • www.usridernews.com/images/2006_bikes/M109/images/image/VL5U0006.JPG Motocykl Roku 2006 wg US Rider News.
    • Temat ten umiescilem na innym forum ponad tydzien temu, ale odzew byl znikomy;( Mam nadzieje, ze tutaj bardziej bedzie sie rzucal w oczy i ktos wreszcie rozwieje moje watpliwosci. Powolutku przymierzam sie do zmiany motocykla na S. Bandit 1200S i mam kilka pytan: 1. Spalanie- czy da sie zejsc ponizej 7l? 2. Od kiedy i do kiedy trwala produkcja banditow z nowsza owiewka (skosna lampa) 3. Czy ktos z was wymienial lancuszek rozrzadu i/lub napinacz i przy jakim przebiegu? Zazwyczaj...
    • chciałem kupic pierwsze moto, zastanawiam sie nad hornetem 600 i yamaha fazer 600 (myslałem jeszcze o suzuki bandit 600). Podobno kiedys były produkowane fazery z okrągła lampa (bez owiewki) a raczej z dwoma, wiecie cos o tym? Jakie sa różnice miedzy tymi motorkami (spalanie, niezawodność, itp)?
    • czy ktoś wie jak zrobić tlące się kieunkowwskazy, coś na kształt amerykańskich? Pomijam wszelkie problemy z policją i zarejestrowaniem motocykla tym będę artwił się późiej. Chodzi mi teraz tylko i wyłącznie o techniczne rozwiązanie sprawy. Wszystkim pomocnym dziękuję :-))) MariuszW 3miasto
    • Mam pytanko do was koledzy jezdze obecnie cbr600f2 i bardzo mi ten sprzet odpowiada ale trafiala mi sie okazja na zamiene swojego sprzeta na fireblade z 93r w dobrym stanie za malą doplatą. Co wy o tym sądzicie??? Czy warto sie zamieniac i czy sobie poradze na takiej szlifierce( jezdze juz 2 lata f2)!!! Z góry dziekuje za rady!!! Łukasz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się