Dodaj do ulubionych

modulator swiatel

28.08.11, 21:09
taki jak tu:

www.kisantech.com/index.php?cat_id=2

Dozwolony w USA i Kanadzie, a jak w Europie i np w Polsce? Wolno tego uzywac? Ktos ma? Opinie?
Obserwuj wątek
    • mariusz-ef Re: modulator swiatel 29.08.11, 15:45
      nie wolno używać - KRD
      zainstalowanie takiego ustrojstwa będzie skutkowało mandatem i zabraniem dowodu rejestracyjnego motocykla.

kwestia przydatności... sorry, ale byłem w USA i mam niezbyt pochlebne zdanie o tamtejszych kierowcach (trochę uogólniam, przepraszam)
      • do.ki Re: modulator swiatel 30.08.11, 07:00
        > kwestia przydatności... sorry, ale byłem w USA i mam niezbyt pochlebne zdanie o
        > tamtejszych kierowcach (trochę uogólniam, przepraszam)

A co tu kierowcy maja do rzeczy? Zreszta, jesli chcesz pojezdzic wsrod naprawde nieudolnych kierowcow, zapraszam do siebie, do Belgii.
    • Gość: jsz Re: modulator swiatel IP: *.t-mont.net.pl 30.08.11, 22:11
      do.ki napisał:

> w Polsce? Wolno tego uzywac?

albo kodeks drogowy, albo warunki techniczne dopuszczenia pojazdów: AFAIK mówią o świeceniu świateł, nie przewidują pulsującego strumienia
      kiedyś myślałem o założeniu u siebie stroboskopu, potem dałem sobie spokój. ale jakby coś, to wydaje mi się że nawet pojedyncza lampa na ledach założona dodatkowo będzie mniej prowokująca do kontroli, niż takie ustrojstwo. nie mówiąc o braku dodatkowego zużycia głównej żarówki 9szukać po nocy stacji benzynowej - sądzę, że doświadczenie bezcenne)
      jsz
      • grawenda Re: modulator swiatel 31.08.11, 16:25
        A propos oświetlenia...czy orientuje się ktoś, czy taka lampa tylna LED do CBRki jest łatwa w montażu?
        www.halomoto.pl/index.php/product/13597/Tuning/Optyczny/SILVER/LAMPA_TYL_LED_SILVER_CBR_600_F_SPORT.html
        To jest plug&play czy trzeba coś grzebać w elektryce?
        • mariusz-ef Re: modulator swiatel 01.09.11, 21:22
          porównanie do plug&play jest idealne
          montaż nie wymaga specjalnych umiejętności, ani cierpliwości

co do linku - ta lampa jest strasznie droga!
          poszukaj, a znajdziesz ten samo model w dużo rozsądniejszej cenie (a jak poszukasz lepiej, to nawet dużo lepszej jakości w podobnej, choć niższej cenie)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka