lampy

(9 wyników)
  • lampy(9)

Mam pytanie czy dasiię wymienić same szkła w lampach audi?nie wymieniając całych lamp??????????????
  • Witam! Co to jest do cholery z tym kloszem.Od wewnątrz aż się skrapla,oczywiście żarówka nieco wysusza to, lecz nazajutrz jest to samo.Suszyłem suszarką do włosów i ustąpiło na trochę.Wszystko szczelne do bólu(nubira I).LUdziska,pomóżcie!!!!!!!PZDR
  • jak podpiąć gniazdo elektryczne od haka do auta, czy wpina sie do jednej lampy, czy w inny sposob?, moje aotu to opel vectra b dziękuję
  • Moze ktoś się orientuje co jest powodem braku świateł w oplu corsie c?? Mam światła postojowe, mam długie a nie mam swiateł drogowych, mam również światła z tyłu... Bezpieczniki są równiez dobre. Byłam w serwisie i powiedzieli, ze trzeba wymienic cała lampę.... Moze ktos miał podobny problem, byłabym wdzięczna za podopwiedź.
  • witam w moim Passacie jest problem swiatla mijania swieca bardzo slabo swiatla drogowe jak i halogeny sa OK tylko te mijania swieca jak swieczki mimo wlozenia zarowek 100W nie da sie jezdzic w nocy bo poprostu swiatla ledwo widac na jezdni :/ w czym moze byc problem jak sprawdzic czy z elektryka jest wszystko OK ?? pozdro
  • Gdy włączam kierunkowskaz w lewo zapala się kontrolka przeciwmgielnych, gdy wcisnę stop z tyłu zapalają się wszystkie światła lub cała lampa błyska. Gdzie szukac przyczyny, proszę o pomoc.
  • co to może być ? jak włączam lewy kierunkowskaz przy włączonych światłach mijania - nie działa ale prawy działa , przy wyłączonych - działają oba ... jak wyjmę żarówkę z lampy świateł mijania je włącze -działa lewy kierunkowskaz .... co to może być ? ma ktoś pomysł ??? Renault 19
  • Jak sie wam spisuja te żarówki ?? Podobno mają barwę zbliżoną do ksenonu i są lepsze niż philipsy blue vision. Czy to prawda ,że sa wersje 4000K i 5000K ???
  • Przestały mi działać (styk na hamulcem zdaje się być ok), jaką widzicie diagnozę panowie ( i ile to mnie będzie kosztowało, może ktoś wie) Z góry dziękuję za porady bnew

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się