Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      laska

laska

(41 wyników)
    • www.pudelek.pl/artykul/22423/elin_nie_chce_sie_rozwiesc/ Warunkiem jest pójście na odwyk! Panowie, róbta więc co chceta.
    • tzn jej adresu zamieszkania, miejsca pracy, adresu zamieszkania jej rodziców itp. Chcę się zemścić na babie, co mnie chamsko potraktowała i wysłać jej list zawierający wszystko co o niej wiem i jeszcze co wywiedziałem się swoimi kanałami / laska prowadzi rozległe interesy/ - same suche fakty i adresy, aby się zestrachała trochę. Posiadanie takich danych osobowych chyba nie jest karalne, a nawet to i tak mnie nie namierzą:P Aha podajcie jeszcze inne sposoby jak lasce uprzykrzyć z...
    • nóżka smukła, miła w dotyku (na oko:)), odcień brązu ku górze się ładnie i proporcjonalnie zaokrąglała bogato zdobiona stan bardzo dobry, przydałaby mi się przy uprawianiu ogródka ale chyba dość droga w utrzymaniu i trudna do upilnowania muszę to przemyśleć poszukam bardziej niepozornego modelu;)
    • hej, krótkie pytanie. jest dziewczyna, moja koleżanka z pracy. atrakcyjna, ładna, fajny, przebojowy charakter, błyskotliwa, bardzo przyjacielska - nie znam osoby, która by za nią nie przepadała (mężczyźni też :)). dziewczyna robi karierę jak torpeda, ma pasje, samochód, własne mieszkanie. w sensie: nie szuka męża. często jak wychodzimy razem w weekendy, obserwuję jak faceci się jej przyglądają ale nikt nigdy nie zagaduje. nie dziwię im się, bo ma śliczne oczy i niezłą figurę. więc czy ...
    • Tak zeby się zabujała ?
    • No prosze pisać mi tu jak można zrobić żebyć laska się w tobie zakochała
    • co panowie sadzicie o laskach za kierownica BMW ?
    • Nie wiem co o tym sądzić. Sytuacja wygląda tak, że jestem w 9 m-cu ciąży i siłą rzeczy już od jakiegoś czasu nie współżyjemy z mężem, zakaz od lekarza. Współczuję mężowi i sobie też, bo chciałoby się a nie można;) W czasie mojej nieobecności mąż często wchodzi na strony „od 18 lat” i przesiaduje na czatach. Odkryłam to przypadkiem, ale ni mam mu tego za złe. W końcu facet ma swoje potrzeby, których aktualnie nie może zaspokoić w inny sposób. Ale ziarenko niepokoju zo...
    • co Panowie myślicie o laskach w autobusie? czy są lepsze czy gorsze od tych w BMW..
    • że tęskni, że myśli, że marzy... to? ( Ja sądzę, że zabrakło jej kasy )
    • Chodzi mi o różnice i podobieństwa między tymi przypadkami. Czy każda atrakcyjność jest przez was tolerowana u potencjalnej kandydatki? Rozumiem, że atrakcyjna prostytutka nie będzie idealnym materiałem na żonę, ale co decyduje o tym, do której grupy zaszufladkowujecie daną kobitkę. Co decyduje o tym, że kobieta wygląda jak prostytutka, atrakcyjnie, czy jak potencjalna towarzyszka życia, bo różnie to było w różnych okresach.
    • no powiedzmy ze juz poznalismy ze odpadla. i co dalej? co lepsze? tasma klejaca, kropelka, czy po prostu akceptacja zaistnialej sytuacji? oczekuje tylko powaznych odpowiedzi
    • Mówiliście jej czułe słowka, żeby zaciągnąć do łóżka, olaliście po osiągnięciu celu? Szczerze proszę. Ja przyznaję, że chciałem jedną zaciągnąć do łóżka, bo z wyglądu była po prostu BOSKA, BOSKA, BOSKA. Więc mówiłem rzeczy, które chciała slyszeć itd., ale po jakimś czasie tak mnie zaczęła wkurzać swoim zachowaniem, że skończyłem związek przed konsumpcją. A wy?
    • jak lubicie ,jak go lizac jak dotykac.......
    • u mnie jezeli widze peta, pet zabija wszystko.
    • Spotkałem ją prawie 15 lat temu na dyskotece w klubie studenckim, potem poszliśmy już razem 2 razy na dyskotekę i potem jakoś się urwało. Nie miałem jakoś śmiałości tego pociągnąć dalej. Teraz jestem żonaty od 5 lat, ale cały czas o niej myślę, mimo że znam tylko jej imię i wiem gdzie wtedy mieszkała. Pewnie teraz ma już męża i dzieci, a ja myślę, że gdybym ją teraz spotkał to bym mógł wszystko rzucić dla niej. Nie wiem czemu dlaczego tak mi zapadła w pamięć i mnie to zaczyna męczyć. M...
    • kurcze bylismy w górach paczką na 4 samochody.nie dośc ze jechało u mnie 5 osób w tym małe dziecko a fotelu,to spryszłaem uwagi ze jade za ostro....co było nie prawdą.argumentowała to tym ze keidys sie rozwałiła ze swoim znienawidzonym ex.(ze mna nie miała takich sytuacji).ogólnie spałiło nas słonce kazdy był zmęczony ale mogła sobie oszczędzić swojej opryskliwości i głupiego gadania.na dodatek pozniej po wycieczce jak była mi potrzebna......to wyłaczyła tel....może jej siadł ale ...
    • tylko pójść do łóżka (ewentualnie) a wiedzieliscie,ze ona chce czegos wiecej ? :)
    • ...czyli: Ale towar, sztuka, foczka...
    • gdy widzi fajną laskę.Panowie piszcie ciekawa jestem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się