Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      laska

laska

(11 wyników)
    • Ma ponad 50 lat jak się trzyma? Jak śpiewa...pomijam fotoszop ostatnio ją na żywo widziałam i padłam ... i zajebisty głos....w takim małym ciałku ... www.youtube.com/watch?v=kYWfUm_AKiM
    • te żałoby i inne koszmary, co jej nikt nie wierzył? bo coś znaleźć nie mogę, a chcę sprawdzić czy to aby ta powódź jej się nie przyśniła..
    • Czy Wasza [b]frelka[/b] znaczy tyle, co ogólnopolska[b] laska[/b]?
    • forum.gazeta.pl/forum/w,567,141356624,,Zamiana_szpilek_na_koturny.html?v=2 ja się w pewnej chwili posmarkałam ze śmiechu :D:D
    • Sorry, powtarzam się, ale jak pomyślę o Lipcowej to mi ziemniaki gniją w piwnicy. No skąd kurwa tacy ludzie się biorą, no powiedzcie skąd, bo każda jej wypowiedź doprowadza mnie do nerwa. Chyba sukę wygaszę. Już dość mam wszechwiedzy,złośliwości,chłodu emocjonalnego i upierdliwości pojawiania się w okolicy niektórych tematów. Łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! no, lepiej mi.
    • Laski.. budzę się rano, chce otworzyć oczy i dupa. Nie mogę lewego.Poszłam do łazienki i prawym widzę wielką spuchniętą gałę i rzęsy złączone ropą-zajebiście.. Wczoraj pojechałam na trening i padał deszcz-z przedniego koła chlapała mi woda na gębę. Miałam okulary no ale i tak się co nieco dostało. To wyglądam powiem Wam-baaaardzo sexy:D
    • Na Świętego Patryka każda laska nasienie połyka :D
    • www.youtube.com/watch?v=GUANewh4arU jak dla mnie to mistrzostwo świata !!Jestem pod wielkim wrażeniem !!
    • forum.gazeta.pl/forum/w,898,106366915,106366915,18_nastolatek_sam_w_domu.html
    • ogladałam wczoraj na polsacie ten program z Hejzerem (nie pamiętam tytułu). Był młody koleś - lat 23, na widowni jego mama, siostra i laska. Koleś w stylu 'co to nie ja'. Laska całkiem całkiem. I pytania: - czy uprawiałeś kiedyś seks z dziewczyną, której wstydziłbyś się pokazać kolegom? koleś - tak - czy kiedykolwiek kochając się z Sylwią <jego laska> wyobrażałeś sobie inną kobietę? TAK - czy uprawiałbyś seks za pieniądze? TAK Laska widać robi się coraz bardziej zmi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się