Dodaj do ulubionych

Odstrzelona laska

IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 22:10
czy facetom bardziej podobaja sie odstrzelone dziewczyny z pelnym makijazem,
tipsami, kozakami i blond pasemkami czy raczej dyskretnie podmalowane,
nierzucajace sie w oczy, ale za to bardziej eleganckie i z wieksza klasa
kobiety?
Obserwuj wątek
    • Gość: tony Re: Odstrzelona laska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 22:13
      naturalne!!!tak aby wszystko sie ze soba komponowalo,wspolgralo.zebym widzial
      dobry smak i gust.czar i powab.
      • Gość: mh Re: Odstrzelona laska IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 22:23
        milo Tony wiedziec, ze choc jeden...:)
        • Gość: tony Re: Odstrzelona laska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 22:25
          dziekuje:)
    • blinski Re: Odstrzelona laska 22.09.04, 22:27
      tak jakby pełny makijaż czy pasemka wykluczały klasę. zależy od pory dnia -
      dziewczyna bez makijażu, szczególnie wieczorem, nie wygląda dla mnie dobrze.
      • Gość: r Re: Odstrzelona laska IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 22:35
        blinski-chodzilo mi o zobrazowanie pewnego typu dziewczyny i pewnie doskonale
        wiesz o co mi chodzilo. pasemka i makijaz nie wykluczaja klasy-sek wlasnie w
        tym czy sa zrobione i noszone z klasa.hm. bo ulica czesto pokazuje co innego,
        niz na FashionTV.
        • blinski Re: Odstrzelona laska 22.09.04, 22:52
          uh, całe szczęście że ulica ma niewiele wspólnego z fashion tv:)..
          teraz już wiem o co ci chodziło - chodziło ci m/w o typ dresiary; więc trzeba
          było tak od razu;)
      • pauli7 Re: Odstrzelona laska 22.09.04, 23:41
        dzieki blinski:))

ze wszystkim jest podobnie - i kazda przesada jest zla; ja mam pelny makijaz
        codziennie, ale to wcale nie znaczy ze mam tapete na policzkach, odblaskowa
        szminke i Bog wie co jeszcze... nie wiem, czy mozna powiedziec ze
        jestem 'odstrzelona' - staram sie po prostu zawsze ladnie wygladac - ale
        stosownie do pory dnia i okazji:)
    • burrunduk Re: Odstrzelona laska 22.09.04, 22:51
      ja mam takie spostrzezenie że sa kobiety, które zawsze robią wrazenie -
      niezleżnie od tego czy w bikini, czy w puchowej kurtce, czy jak ladacznica czy
      jak zakonnica... sa takie kobiety po prostu :)
      i czsem maja krzywe nogi, albo 5 kg za duzo, albo duzy nos, a mimo wszystko...
      :)
      • blinski Re: Odstrzelona laska 22.09.04, 22:53
        no są, ale o nich nie ma sensu mówić, skoro jak sama napisałaś uwagę wzbudzają
        zawsze:)
        poza tym zawsze się mówi że gdzieś tam takie są, a ja takiej mimo wszystko z
        realu nie kojarzę:)
        • burrunduk Re: Odstrzelona laska 22.09.04, 23:00
          niemożliwe!
          ona jest obok Ciebie ;)
          • blinski Re: Odstrzelona laska 22.09.04, 23:04
            taak;)?
            • Gość: vr Re: Odstrzelona laska IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 23:12
              ..i zapadla glucha cisza konsternacji....
              • blinski Re: Odstrzelona laska 23.09.04, 11:28
                hehheh:)
      • Gość: scoolina Re: Odstrzelona laska IP: *.dip.t-dialin.net 23.09.04, 19:28
        ja widzialam...szkoda, ze nie jestem facetem...buuu.
    • agniea dyskretny urok głupoty 23.09.04, 09:35
      A co to znaczy typ "dresiary"? " z pełnym makijażem, tipsami, kozakami i blond
      pasemkami." Ten opis pasuje do mnie. Czy to znaczy że jestem dresiarą? Kolejne
      ograniczenia intelektualne i mętne stereotypy powstają na tym forum.Dodatkowo w
      ramach bezpłatnej porady filologicznej radzę autorce postu nie tworzyć postów-
      pytań w których a priori zawarta jest odpowiedź.
      • blinski Re: dyskretny urok głupoty 23.09.04, 11:32
        no właśnie - co innego 'normalna dziewczyna i pasemka, pełny makijaż, kozaki' a
        co innego 'dresiara w pasemkach, pełnym makijażu i kozakach'. bez
        tej 'dresiary' na początku to wszystko może wyglądać ładnie, gdy się ją doda -
        od razu kojarzy mi się z marchewkową spalenizną, włosami zniszczonymi
        tlenieniem lub kruczoczarną farbą, skapującą tapetą i potworniastymi szpicami
        bądź dresiarskimi adidasami.
        trzeba więc być bardziej konkretnym, gdy się pyta:)
      • diastema Re: dyskretny urok głupoty 24.09.04, 19:59
        sorry nie na temat ale "..jest tylko Beatrycze i wlasnie jej nie ma......."
        boskie uwielbiam ten wiersz ;)))))))))
    • martini_82 Re: Odstrzelona laska 23.09.04, 09:42
      :-)...nie wiedziałam ze blond pasemka robia ze mnie odstrzelona laske :-)...

buziaki
      • Gość: jego_żona Re: Odstrzelona laska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 10:07
        ...tudzież kozaki...ale cóż, wyobraźnia ludzka nie zna granic
    • kohinor Re: Odstrzelona laska 23.09.04, 12:22
      sa faceci, ktorym tapeciary/dresiary blond/kruczoczarne w adidasach/spicokach
      sie podobaja.
      Sa tez tacy (jak ja) ktorych to drazni i wola dyskretna (!) elegancje (typu Max
      Mara) albo naturszczyki, taki typ studentki: jeansy, plaskie butki, spokojna
      bluzka/sweterek
      • Gość: u Re: Odstrzelona laska IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 19:05
        po raz trzeci wytlumacze o co mi chodzilo (o Boze..., po co ja zadawalam to
        pytanie?). nie chodzi w tym pyt, ze kazda dz. z farb.wlosami czy kozakami to
        odstrzelona dz., bo moze przeciez wygladac mimo tego jak zakonnica itd. chodzi
        o typ np DODY, Pameli Anderson itd.taki ,,plastik" jak to sie mowi...ile mam
        jeszcze ich wymieniac? Uproszczona wersja pyt: czy faceci woleliby miec za
        partnerke Pam czy np.Anite werner (tzn.daje ja za przyklad ,,niezrobionej"
        blondyny/brunetki, w jeansach,tenisowkach i bez makijazu). Teraz ok?
        • blinski Re: Odstrzelona laska 23.09.04, 19:26
          hm.. co do wymienionych przykładów - tak jak plastiku nie lubię, tak doda mi
          się podoba. anita werner.. czasami zastanawiam się, czy to na pewno kobieta:)
          a dzinsy i tenisówki też lubię, ale na dziewczynie, od której dziewczęcość aż
          bije - bo jeśli założy je babochłop, to nie rozróżnię płci.
          :)
        • Gość: scoolina Re: Odstrzelona laska IP: *.dip.t-dialin.net 23.09.04, 19:28
          pytanie do dziewczyn: jak wy wytrzymujecie z tipsami?
          raz w zyciu, ale to tylko raz pozwolilm sobie zalozyc...mialam wtdy inna prace,
          ale co ja przezywalam...nie wytrzymalam dlugo...i chociaz byly b. elegancko
          zrobione, to kazalam sobie zdjac...wiele osob potem mowilo, ze takie rzeczy
          kompletnie do mnie nie pasuja...
          • Gość: hth Re: Odstrzelona laska IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 20:20
            do scooliny- cala rozmowe o tipsach mozesz przeczytac na forum ,,Uroda"!
            • Gość: scoolina Re: Odstrzelona laska IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.04, 17:30
              zebym tylko miala sile...
              jest tyle ciekawych rzeczy do czytania....zrobienia...
              a propos....
              chcielibyscie, zeby przyszla do was pani doktor stomatolog i z tipsami dlubala
              wam w zabkach?
    • auteczko Re: Odstrzelona laska 23.09.04, 19:16
      Gość portalu: rfe napisał(a):

nie jestem facetem,ale wydaje mi sie ze nie ma jednoznacznej odpowiedzi...sa
      gusta i gusciki,ale...tez nie kazdej dziewczynie pasuje jeden wizerunek
      wylansowany gdzies tam w mediach..najlepiej byc soba,moze z odrobina fantazji
      albo szalenstwa czasami...jesli dziewczyna dobrze czuje sie spalona na
      solarium,na szpilkach i z czerwonymi tipsami to okej,i tak na pewno znajdzie
      swojego adoratora
      • agniea Re: Odstrzelona laska 24.09.04, 11:13
        Ja mimo wszystko pozwolę sobie na stwierdzenie że prawdziwa natura 100%-ej
        kobiety każe jej zmieniać swój wygląd dość często, stosownie do sytuacji.
        Pamela na uniwersytecie budzi powszechne zdziwienie, ale naturszczyk w
        tenisówkach w klubie nocnym też nie jest zjawiskiem codziennym. A TENDENCYJNE
        pytanie postawione przez autorkę wątku pozwala mniemać iż szuka ona
        dowartościowania. Może o tym porozmawiamy???

Pzdr :)
        • Gość: Johan Re: Odstrzelona laska IP: *.cussons.com.pl 24.09.04, 17:40
          ..abstrahując od tendencyjności pytania - każdy facet czasem pragnie zakonnicy
          a czasem dziwki ( i dobrze jest, gdy zakonnica i dziwka wyglądają dokładnie
          tak, jak mają wyglądać )..
          ..ponadto każda ( niemalże ) kobieta czasem chce być zakonnicą a czasem dziwką -
          tak wyglądać i tak być traktowaną...
          sprawą zasadniczą jest - dla kogo ? jeśli tego jednego - konkretnego ( w danym
          momencie )to ... można im zyczyc miłej zabawy :>
    • 2xl Re: Odstrzelona laska 24.09.04, 17:41
      Gość portalu: rfe napisał(a):

> czy facetom bardziej podobaja sie odstrzelone dziewczyny z pelnym makijazem,
      > tipsami, kozakami i blond pasemkami czy raczej dyskretnie podmalowane,
      > nierzucajace sie w oczy, ale za to bardziej eleganckie i z wieksza klasa
      > kobiety?

Ja wolę te delikatnie pomalowane, bo te mocno tapetowane mają sporo do
      ukrycia. ;)
      • blinski Re: Odstrzelona laska 24.09.04, 17:46
        hehhe, chciałbym w to wierzyć:)
        niestety, na ogół te lekko lub wcale nie umalowane wyglądają tak, że nawet
        kartonowa torba to za mało:))
        • 2xl Re: Odstrzelona laska 24.09.04, 19:48
          Ale ja gustuje w przedziale wiekowym 19 – 24 latka. A co będzie później to
          zobaczymy.
        • Gość: katinka Re: Odstrzelona laska IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 24.09.04, 19:56
          na szczescie sa tez wyjatki od tych regul :)
          • blinski Re: Odstrzelona laska 24.09.04, 20:21
            na szczęście, ale na wszelki wypadek najlepiej stosować makijaż, choćby lekki:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka