laska

(7 wyników)
  • Skoro jest pytanie o najfajnieszego faceta to niech będzie i fajna laska:)))
  • Chyba się zakochałem w tej pięknej pani :) Zna ją ktoś ? www.walbrzyszek.com/news,single,photos,article,13279,p,4#photos
  • Szukam dziewczyny partnerki
  • mam problem natury osobistej. wole anonimowo na forum niz gadac z kims oko w oko. ostatnio cos czuje ze nie uklada mi sie z dziewczyna. nie wiem czy ona tez to odczuwa. jestesmy tazem juz 5 miesiecy i zaczela mnie wkurzac. ciagle zmeczona, ciagle cos. od jakiegos czasu chcę skonczyc ta znajomosc. nie wiem czy ona mnie do tego prowokuje czy co... chetnie poznam wasze opinie.
  • mniam mniam....
  • To już będzie ze dwa miechy jak zerwaliśmy. Nie chcę do tego wracać. Mam za to teraz doła, bo nie wiem jak znaleźć następną (nie mylić, że jakąś kolejkę prowadzę, tak mi się tylko powiedziało). Nawet na balety nie chce mi się iść. Po za tym nie chcę dziewczyny z takiej miejscówy... Co mam zrobić? Z góry dzięki za żałosne i dopiekające odpowiedzi (sarkazm)... pzdr
  • Koleżanka namówila mnie na mecz Górniak Wałbrzych. Nie jestem fanką koszykówki, ale lubie popatrzeć na przystojnych chłopaków. Nie rozczarowalam się. W Gorniku graja zajebiści goście. Najbardziej podoba mi sie Marcin Kowalski, choć jest troche mały. Czy ktos wie o nim coś więcej? Ma jakąś laskę??? Napiszcie pleaseeeeeeee

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się