laska

(6 wyników)
  • Witajcie.Chciałabym zapytać Was czy warto kupić taki lekki wózeczek laskę,taki podstawowy,składany w pół.Synek ma 14 miesięcy i potrzebuję lekkiego wózeczka na krótkie wypady z nim,na plac zabaw na przykład.Plac jest niedaleko ale mam pytanie czy w takim wózku dziecku byłoby wygodnie siedzieć dłużej jeśli na przykład zabrałabym go takim wózkiem na zakupy,maksymalnie 30 minut,to czy mały wytrzymałby w nim? Bo tak na pierwszy rzut oka one wygodne nie są,są niewielkie,rodzicowi dają duże u...
  • Kochani, szukam jak najlżejszej spacerówki. Potrzebna mi jest tylko do transportu dziecka ze żłobka do autobusu i do domu. Tak więc ma to być siedzenie na kółkach, bez żadnych dodatków, funkcji, daszków, itp. Na inne okazje mamy normalny wózek, ale syn waży już 12 kg + waga wózka to ciężko jest mi wtargać to wszystko do komunikacjo miejskiej. No sam rozumiecie,muszę sobie jak najbardziej życie ułatwić :-)
  • Drogie emamuski Kolejny raz prosze o pomoc i mam nadzieje, ze nie zostane bez fachowej porady, wiem ze moge na Was liczyc. Nie jestem pewna czy tego typu wozki nazywaja sie laskami ale chodzi mi o taki skladany wozeczek dla troche starszych dzieci, ktory mozna latwo zlozyc i zajmuje malo miejsca. Jeszcze 10 lat temu kiedy wogole nie interesowala sie dziecmi widywalam takie wozki, byly dosc popularne. Jestem ciekawa czy cos sie zmienilo i czy te wozki teraz skladaja sie moze nie t...
  • Jestem po pierwszym (i chyba ostatnim...) spacerze Caddy. Generalnie jest... BOSKI! Idealne wymiary siedzonka - Antek może się oprzeć, wysokość i szerokość oparcia ma idealne, tak samo głębokość siedziska - w porównaniu z Tripem (Inglesina), to w ogóle niebo i ziemia, Caddy ma jakby projektowane wymiary pod Antka. :) Składa się jedną ręką, tak samo rozkłada, prowadzi się również jedną ręką, nawet przy 20 kg obciążeniu. ;) Ale... FATALNIE prowadzi się go dwiema rękami! Ciągle wcho...
  • www.allegro.pl/item273186362_nowe_pokrowce_na_nozki_.html jak się sprawóje i w jakim wózku tzn czy pasuje na spacewrówkę laskę typu chicco caddy?
  • dla mężczyzny. macie jakieś pomysły?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się