Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      laska

laska

(15 wyników)
    • Jak zrobić dobrą laskę- tak żeby facet odjechał? Ciągle mam wrażenie że coś robię nie tak.
    • laska(6)

witam mam wazne dla mnie pytanko!moj chlopak wspolzyl juz z inna,ja jeszcze nie.to mnie boli,nie wiem czemu.on jest doswiadczony,ja czasem nie wiem,jak mam sie zachowac,zrobic mu jakas przyjemnosc...nie wiem co to znaczy zrobic laske,loda.jestem ciekawa.napiszcie prosze co to i co o tym sadzicie. dzieki
    • jest okropnie zakompleksiona. cały czas pisze tylko jaka to ona piękna, cudna itp itd. to znaczy, że w realu nie ma potwierdzenia skoro takiej satysfakcji szuka w necie. i wszytskim wytyka zazdrość. czyli sama zawsze zazdrościła i teraz chce, żeby jej zazdrościć. umysł niektótrych ludzi jest tak banalny, jakby go wcale nie było :)
    • www.rolka.okay.pl/photos/2115_5.jpg?1141769932 mi sie podoba a wam ????
    • jak widac limit kasy niestety jest:/ i zauwazam ze nasz związek nie miał jeszcze jakis bardziej intymnych zbliżen (wiec chyba jakies intymne rzeczy odpadają...) idzie za tyle kupić jakieś ładne kolczyki czy coś ?.. bo tylko to mi przyszło do głowy (miś odpada, bo niedawno na urodziny dostała) :] hehe
    • hej. Mam problem a mianowicie: była dziewczyna mojego chlopaka wypisuje do niego smsy. Wiem ze to normalne, jesli ma sie znajomych i chce sie z nimi utrzymywac kontakt, ale... Po pierwsze ona ma juz narzeczonego i jak mysle on tez o jej smsach nic nie wiem (jest b.zazdrosny), po drugie ona kiedys mojego chlopaka bardzo zraniła i dziwie sie, ze on odpisuje na jeje maile lub smsy. Mowi mi ze mnie kocha, a wszytsko inne to przeszłość. Wierze mu, ale mnie strasznie boli, gdy o niej ws...
    • donya53.sympatia.onet.pl/
    • dlaczego kazda laska leci na dresa?
    • jestem w szoku, co oni tam nie wymysla :) dzis obejrzalam program ,,bad trip" czy jakos tak, facet wyjechal z kumplami na wieczor kawalerski a jego dziewczyna - w zmowie z mtv a w tajemnicy przed narzeczonym - sledzila poczynania facetow. Gosc prawie kazdego dnia otoczony byl striptiserkami, nie ukrywal ,,jak mu dobrze" a przez telefon dziewczyne oklamywal, ze nic takiego nie robia,ze spaceruja po miescie. W dyskotece powiedzial, e bedzie sie dobrze bawil i zapomni o ( i tu imie n...
    • ....po 2 latach znajomości i bycia razem chłopak nie był ani razu u dziewczyny w domu? Ona była u niego kilka razy. (w skrócie powiem:ona jest DDA ,twierdzi ,że sie wstydzi ojca).Myślicie że koleś mógłby się trochę zlisić, gdyby zobaczył jej dom(zaniedbany) i ją rzucić?
    • Dlaczeo tak łatwo jest przypiąć metkę dziewczynie że jest kur.. a prawda wyglada inaczej. Bo tak naprawdę wszystko zależy od laski i czy ona i jak ma ochotę zabawić się z facetem . To oni nigdy nie odmawiają gdy zdarza im się okazja. Ale z całej tej sytuacji to laska wychodzi tą najgorszą a facet zostaje ogierem. I kto jest k?
    • Poznałam ostatnio fajna dziewczynę i utwierdziłam sie w przekonaniu że jednak jestem bi...ale nie o tym zamierzam pisać: otórz jak wylądowałyśmy w łóżku to nie udało mi się jej zaspokoić...wiem że też jestem kobietą i powinno mi być w związku z tym łatwiej ale jestem nauczona obsługi faceta a nie laski[ a jeśli juz to laski faceta:))]Może ktoś udzieli mi jakiś wskazówek?Pozdrawiam.
    • coraz czesciej slysze o tym ,ze mezczyzna uderzyl kobiete, panie trzeba cos z tym zrobic- przeciez tak nie moze byc!!!!!!!!!!
    • Jak w temacie. Czy przyanzlibyście się swojej dziewczynie, że byliscie w agencji towarzyskiej? facet mojej przyjaciółki powiedział jej że wszedł z kolegami bo mu było przed nimi głupio, a jak weszli z panienkami do pokoi to wyszedł. ona mu wierzy. ja nie. Co o tym myślicie? Sprzedał jej dobrą bajkę, czy mówił prawdę? Może bał się że koledzy wygadają? Co mam myśleć i czy powiedzieć jej o swoich wątpliwościach? nie dzieje się u nich najlepiej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się