Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      laska

laska

(11 wyników)
    • temat luzny weekendowy, co rozni laske od nielaski nie chodzi mi o eleganckie panie w zakieciku tylko laski normalnie w jakich szczegolach ten diabel tk[b]f[/b]i ;)
    • Dziewczyny,był kiedys taki wątek o lasce która się kręci i trzeba było przestawić mózg na drugą półkulę:)<br /> Kojarzycie,wiecie jak znaleźć tą stronkę?<br /> Szukam jej już od kilku dni i nic:(
    • lajtowo dzisiaj mi sie tam podoba :D www.youtube.com/watch?v=9xHX8r7iEfU
    • Dzis bylam zalatwiac sprawy zwiazane z chrztem w kancelarii. Obsługiwała mnie Pani ktorej uprzejmosc moglabym kwestionowac. Po zalatwieniu formalnosci dalam koperte. Pani zajrzala i powiedziala ze to za malo! Myslalam ze z krzesla spadne. Nie dosc ze poprzednim razem jak bylam to pytalam sie ile wynosi oplata to powiedziala "co łaska" no i tyle dalam - 100zł. Rozmawialam ze znajomymi i tez tyle dawali.No wiec pytam czy "co laska" to ma okreslona wartosc a ona ze przynajmniej 200zł.Wypyt...
    • blog.martino.pl/test-panowanie-nad-umyslem/ Mnie sie ona dalej w jedna strone kręci;-( Półgłowek niereformowalny jestem;-(
    • no nie mogę się napatrzeć. Od kilku dni wchodzę na stronę nexta, zeby się na nią pogapić.. Dawno mnie żadna kobieta tak nie urzekła. Te oczy, te usta. Gorąco mi.. www.next.co.uk/tv/?LID=01_05_01_03
    • Małżonek szanowny twierdzi, że nie mam gustu. Wiem, że to taka laleczka, ale moim zdaniem ona ma w oczach to COŚ.. Ech... <rozmarza się> www.supermodelki.pl/index.php?a=modelka&id=2131&pix=5299 bi.gazeta.pl/im/1/4213/z4213691M.jpg www.kozaczek.pl/img/zen/zen136.jpg images.askmen.com/galleries/model/joanna-krupa/pictures/joanna-krupa-picture-8.jpg poker.oddschecker.com/i/features/joanna-krupa.jpg Ma diabła w oczach ;P
    • jestem pod wrażeniem jej urody www.plotek.pl/plotek/0,78882,398208420.html?tag=teraz%20albo%20nigdy czy zrobi karierę? jak myślicie?
    • Master chef'a wygrala jakas laska a podobno juz 2 dni wczesniej opublikowano wyniki na stronie. Chyba pani od dawna miala wygrana w kieszeni, bo dzis w empicu widzialam ksiazke z przepisami zwyciezczyni podkreslajac, ze to wlasnie zwyciezczyni. Jak to mozliwe, ze ksiazka jest w sprzadazy 4 dni po wyranej?
    • napisze mozliwie krotko....pewna laska z tego forum poprosila mnie abym zamowila jej cos na Allegro (znalam ja w realu jakis czas), zgodzilam sie pod warunkiem ze zaplaci za towar sama. Umowilysmy sie ze towar pojdzie na jej adres. Oczywiscie w tym czasie byla miedzy nami wymiana zdan bardzo nieprzyjemna, i zerwalysmy ze soba kontakt....facet z Allegro wyslal mi sms-a ze pieniadze nie doszly wiec wkurzylam sie i poprosilam go zeby wyslal to na moj adres a ja zaplace (trdno za glupote i naiwn...
    • byłam wczoraj na "do-w-cipnej" poporodowej kontroli u lekarza stanęłam na wagę ..... w ciąży przybrałam 21kg, od razu po porodzie spadło mi 9kg no i w ciągu tych sześciu tygodni w domu myślałam że sporo schudłam ... niestety zostało jeszcze 9kg a ja głupia pipa zaskoczona : JAK TO???? pamiętając jeszcze bardzo dobrze swój ogromny brzuch i to jak teraz wyglądam czułam się taka laska.... a tu d.u.p.a taka durna jestem, zamiast wziac się za siebie to ja ciastka jadłam bo przeci...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się