latach

(4 wyniki)
  • SIGMAPRO7 zajmuje się ubezpieczaniem zainteresowanych pobierając składkę 30 zł na miesiąc , istnieje od pół roku w Polsce , te cechy dają regularne wynagrodzenie z prowizji i gratyfikacji , o programie dużo by pisać , jest dużo informacji i danych , które dla zainteresowanych mogę przesłać mailowo po napisaniu wiadomości na mój adres e-mail qiv@o2.pl , zapraszam
  • Witam. Zbiżamy się do końca 2005 roku. Roku wielu przemian i nadziei. Nadzieja nie jest najlepszą metodą na prowadzenie jakiejkolwiek działalności. Determinacja i wola robienia czegoś tak. Proponuję byśmy potraktowali rok 2006 jako roku budowania dobrego wizerunku polskiego network marketingu. Jeśli się uda to powołamy w tym roku niezaleźną organizację skupiającą ludzi chcących coś robić na rzecz właściwego postrzegania i znaczenia firmy. Nie proponuję łączyć firm tylko ludzi, ludzi pr...
  • Kochani, co myślicie o tym przedsięwzięciu: www.mlm.pl/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=reklamy;action=display;num=1186735700 romek
  • W związku z tym,iż zaczynam swoją "przygodę" z MLM chciałem się przywitać i życzyć WSZYSTKIM SZCZĘŚCIA I POMYŚLNOŚCI W NOWYM ROKU.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się