Forum Gospodarka ODZIEŻ UŻYWANA
ZMIEŃ
      latach

latach

(9 wyników)
    • Słabe miesiące zimowe mamy za sobą.Mamy połowę kwietnia a obroty w sklepie o 30% niższe ,miesiąc do miesiąca i rok do roku.Nie znam nikogo z branży.Czy to tendencja ogólna,czy ja robię jakieś błędy.Pogadajmy.
    • Zauważyłem niestety, iż od końca października towar angielski i irlandzki jest jakościowo coraz gorszy! Bardzo mało w nim creamu, jakby ktoś ten oryginał wcześniej przebierał. Mowię tu o towarze z kilku dużych hurtowni w Polsce, które w ciągu całego roku oferowały naprawdę super oryginał. Może ktoś wie, o co chodzi? Może ktoś zna hurtownie, gdzie jest jeszcze dobry towar?
    • Zainteresowanych opinią o tej hurtowni proszę o wiadomość na priv . Chętnie opowiem o jakości ''towaru'' w tej hurtowni.
    • chcemy z siostrą otworzyć w przyszłym roku taki właśńie sklep który byłby przyjazny dla klienta ceny niewygórowane a towar dobrej jakości hurtownie mamy blisko więc z towarem nie ma problemu pytanie moje czy to sie oplaca jak to u was jest porszę o cenne rady z Waszej strony czy sie za to w ogóle zabierać nie zalerzy nam aby mieć nie wiadomo jakie kokosy chemy mieć prace i fajnego szefa czyli siebie
    • qrcze nie wiem czy przez zblizające się świeta?Rok temu w tym czasie miałem lepsze utargi, mizernie z tym interesem
    • :(
    • czy macie od kilku miesięcy taką padake że utargi oscylują w granicach 120-150 zł. ??? czy mnie pracownice okradają bo ja już mam niewyróbke to nawet nie są utargi zarabiające na koszty..............
    • zastanawiam sie czy lato to dobry sezon dla lupeksoe ,czy wrecz odwrotnie ma sklepik na osiedlu i od poczatku lioca jakby cos stopneło napiszcie orosze jak to jest u was .Jestem poczatkujaca chciałabym wiedziec czego sie spodziewac
    • słuchajcie, czy otwierając sklep musze zaopatrzyć się w kasę fiskalną, bardzo prosze o pomoc w tej sprawie, to pine, z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich "szmaciarzy" :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się