Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      lekarz

lekarz

(7 wyników)
    • wideo.gazeta.pl/wideo/0,0,3918937.html Jest to film z zatrzymania a ww zasadzie z rewizji dokonanej przez dzielnych funkcjonariuszy CBA w domu/gabinecie doktorka. Uważam, że dla kolorowych wódek dębo*ych warto jest się tyle lat uczyć. A niska pensja jest nie ważna bo można dorobić - i takie premie:) mogą być 50krotnością podstawy. Żałuje, że nie zostasłem lekarzem-wybrałem złe studia-jest mi z tym żle!
    • Hej, od niedawna pracuje jako CRA, jestem po medycynie. Czy jest na tym forum ktos kto moze mi udzielic jakichkolwiek informacji na temat pracy monitora medycznego? Czy trzeba miec jakies doswiadczenie w pracy jako lekarz, jak wyglada sytuacja z etatami i zarobkami, co dokladnie nalezy do obowiazkow takiej osoby? Z góry dziękuję za wszelkie informacje na ten temat.
    • Niech mi ktoś wyjaśni trzy rzeczy: 1. Dlaczego jest taka masa ogłoszeń firm medycznych, producentów leków, hurtowni farmaceutycznych, które poszukują przedstawicieli handlowych i NIE wymagają wykształcenia związanego z medycyną. Większość nawet wymaga jedynie wykształcenia średniego. Jak to jest możliwe, żeby potem taki przedstawiciel rozmawiał o produktach z lekarzami i farmaceutami? Przecież do tego trzeba niesamowitej wiedzy! Nie jestem sobie w stanie wyobrazić, żeby tu nawet ...
    • W piątek idę na rozmowę organizowaną przez firmę doradczą RADFARM. Chodzi o pracę przedstawiciela medycznego w GlaxoSmithKline. Czy coś wiecie o obu firmach, jakich pytań mogę sie spodziewac. Dzięki
    • czym różnią się te dwa stanowiska? czy to to samo pod inną nazwą?
    • moze ktos wie jakie badania tzreba zrobic i gdzie powinnam sie udac...i ile ona kosztuje?????
    • co sądzicie na temat pracy jako przedstawiciel medyczny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się