Forum Zwierzęta Psy Shih tzu
ZMIEŃ
      lekarz

lekarz

(5 wyników)
    • Mam problem , moja 8-śmio tygodniowa sunia w piątek dostała katarku .Pojechałam do weterynarza ,ale z tymi lekarzami to tragedia ,Nic nie słyszał w płucach ani w oskrzelach. To nie katarek mówił.Nalegałam na lek bo ewidentnie Psinka psikała i pryskała wodą , takimi kropelkami.Coś podał w zastrzyku i kazał przyjechać w niedzielę ,a dziś już ma nieczyste oskrzela po prawej stronie.Mało ale ma .Bardzo się boję i chyba jutro pojedziemy do kliniki do Stargardu Szczecińskiego .Nawet nie wpisa...
    • usg(6)

byłam dzisiaj z Bunią u weterynarza. zrobił jej USG - nie będzie miała psiaczków! umówiłam się wstępnie na sterylizację, ale co mnie zaniepokoiło po wizycie u weta... aby móc zrobić USG, weterynarz wygolił Buni włoski na brzuszku i przed chwilą podczas zabawy zauważyłam, że właśnie tam ma długą na 6 cm bliznę wzdłuż brzucha... możliwe, że była wysterylizowana, a nadal ma cieczkę? czy może przeszła inną operację? nie zauważyłam tego od razu u lekarza, dlatego go nie spytałam. on też n...
    • Zatoki(9)

Bardzo proszę o radę. Posiadam 3 letniego pieska. Od 2 dni piesek nie chodzi, wywraca się,nie ma siły, nie chce jeść, wychodzić, jest smutny. Dziś rano byliśmy z nim u lekarza, okazało się że to zatoki. Lekarz je oczyścił i za tydzień ma być kontrola. Proszę o rady jak uniknąć podobnych sytuacji. Pozdrawiam
    • Moj shih tzu ma 9 miesiecy i podwojne zeby w dolnej szczece tzn.stale i mleczaki.Teraz chwilowo mieszkam za granica ale w nastepnym tygodniu jade do Polski i odrazu kieroje sie weterynarza.Tutaj w niemczech pani lekarz kazala przyjsc pod koniec 9 miesiaca a na poczatku 10.Jesli by zabki same nie powypadywaly to trzeba bedzie wyrywac.Mam prosbe moze ktos mial podobna sytulacje to prosze napisac mi jak pieski po takim zabiegu sie czuja.Dziekuje
    • Witam !! mam taki problem , może ktoś mi coś napisze na ten temat. A mianowicie mam szczeniaczka rasy shih tzu. Martwię się o niego ponieważ jest troszkę chory, co prawda byłam z nim u lekarza i jest w trakcie leczenia ale martwi mnie jeszcze jedna rzecz , bo bardzo ciężko mu się oddycha , ma katar i wydaje mi się że to może przez ten katar , albo i nie ..( Martwie się nim bo nie chce żeby się męczył. czy ktoś też ma taki problem i może mi napisać co nieco na ten temat ?? Z góry...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się