Forum Zwierzęta Psy rasowe
ZMIEŃ
      lekarz

lekarz

(3 wyniki)
    • Proponuję założyć katalgo znakomitych specjalistów weterynarii w róznych dziedzinach z krótkimi rekomendacjami. Na pierwszy ogień OKULISTA. Pan Jacek Garncarz, okulista psi, koci, papuzi i w oógle zwierzecy, ma znakomity stosunek do zwierząt, świetny sprzęt do badania na miejscu, specjalistyczne leki zwierzęc - ale nade wszystko ma ogromną wiedze i doświadczenie zdobyte w klinikach Wielkie Brytanii. Ponieważ oczy psów mają inną budowę, niż oczy ludzkie (inna ilość powiek, zup...
    • Witam, Jestem właścicielką rocznej suczki rasy Parson Russell Terrier. Problemy zaczęły się może niecały miesiąc odkąd piesek pojawił się w naszym domu - bardzo niewinnie, od delikatnego drapania się - głównie w okolicach uszu, pachwin oraz pyszczka - oraz gryzienia łapek. Z czasem drapanie bardzo się nasiliło, więc udaliśmy się z nią do pierwszego weterynarza. Od razu stwierdził, że to "jakaś" alergia i podał zastrzyk (niestety nie wiem z jakim lekiem). Niestety nie pomogło....
    • proszę miłośników piesków o radę,mój piesek po szczepieniu na wiosnę szczepionką 3 x1 nie może się uwolnić od kaszlu kulszowego który ma codziennie od szczepienia może to zbieg okoliczności,lekarz podawał mu zastrzyk rozkurczowy,ale nie mogę codziennie go szprycować zastrzykami może ktoś zna receptę na tę dolegliwość?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się