liw

(4 wyniki)
  • I Festyn Archeologiczny na Zamku w Liwie: Już tylko kilka dni pozostało do rozpoczęcia I Festynu Archeologicznego na Zamku w Liwie "Rzym", czyli pierw- sze wspólne korzenie Europy. Przez pięć dni od 28 maja do 1 czerwca pod Zamkiem będzie można obejrzeć pokazy: dawnego rzemiosła, sztuki walki, wykopaliska archeolo- giczne oraz wziąć udział w warsztatach archeologicz- nych. W programie Festynu przewidziano między innymi prezen- tacje barbarzyńskich wojów i legionistów rzymskich w ...
  • Jedziecie? Byliście wcześniej? Ja się właśnie wybieram
  • Ostatnia sobotnia noc (17.05.), to europejska noc muzeów. Czy u nas też tak było? Jakoś nic nie słyszałem, ale gdyby była, to mi szkoda, bo nie skorzystałem.
  • Wydaje mi się, ze warto ten temat poruszyć, zwłaszcza teraz w czasie wakacji. Jest co oglądać na Podlasiu, a nie wszyscy o tym wiedzą. Na pierwszy ogień proponuje piękny zespół pałacowo- ogrodowy w Korczewie. Dojazd z Siedlec ul. Kazimierzowską kierunek Żabokliki Golice Hołubla. Aktualnie ma tam miejsce piękna wystawa malarska Pani Barbary Rękawek -"Korczewskie Kwiaty"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się