lutym

(11 wyników)
  • [b]Kochani jest sens wybrac sie na tygodniowy wypoczynek w tym okresie? Jak z pogodą? Szukam czegos lastminute więc proszę o szybką poradę z góry dziekuje[/b]
  • Chciałbym wybrać się z rodziną (3 dzieci w wieku 1-6) na Kretę w lutym. Czy ktoś mógłby mi polecić jakąś sensowną ofertę z przelotem? Zupełnie nie wiem, gdzie szukać. Czy możliwy jest sam przelot i potem szukanie zakwaterowania na własną rękę? Będę wdzięczny za wszelkie informacje. pozdrawiam, Marcin
  • Witam, lece na koniec lutego. Wylot w piatek 22.02.2008 o 6:45 rano Powrot w poniedzialek 25.02 o 17:30. Lece do Salonik (udalo mi sie kupic przelot dla 2 osob w 2 strony za 44 euro :) Z Salonik do Aten jest 500km i pytanie brzmi jak sie tam najlepiej dostac? Czytalem troche w sieci i podobno kolej w Grecji nie jest za rewelacyjna. Ale moze sie cos w zwiazku z olimpiada poprawilo? Ogolnie plan wyglada tak: Ladowanie w salonikach w piatek okolo 9:30. Zwiedzanie miasta do jakies 16:0...
  • Mam tydzień wolnego i chciałabym spędzić gdzieś fajny tydzień. Byłam na Rodos w czerwcu i najchetniej bym wróciła jeszcze raz, ale czy teraz jest tam na tyle ciepło i nie pada, że mozna skorzystać z ciepła i spacerów/zwiedzania? Prognozy pokazują 22 stopnie, trochę chmur, ale jak jest w praktyce? Może ktoś z Was zna dobrze Grecję? Z góry dziekuje za rady.
  • Co prawda do lutego jeszcze bardzo,bardzo daleko,ale ja już zaczynam myśleć o feriach zimowych i stąd to dziwne nieco pytanie. Przyszłą mi do głowy myśl, aby tam polecieć,ale nie wiem czy warto? bardzo proszę naświetlić mi jak wyglądają zimy w Grecji
  • cześć wybieram się w lutym na cypr, prosze o info jaka pogoda jest w tym okresie i co najlepiej teraz tam oglądać. pozdrawiam - g
  • Nie chodzi mi o plażowanie a bardziej o temperaturę.
  • Witam , czy był ktoś na Cyprze na przełomie stycznia i lutego???Mam kilka pytań. Chciałabym się też dowiedziec co nieco o następujących hotelach: Nawarria lub Aqua sol.Proszę o pomoc:)
  • Zastanawiam się nad wyjazdem w lutym lub marcu na Cypr, ale nie wiem tak do końca jaka tam jest wtedy faktycznie pogoda. Katalogi BP podają tem. w dzień ok. 18 stopni, ale jest to jakaś tam średnia. Mam pytanie do osób, które były tam zimą jak jest naprawdę, czy bez problemu można się kąpać w basenie ( bo w morzu to chyba jednak za zimno)? Generalnie czy polecacie Cypr zimą? Pozdrawiam
  • Mam prośbę może ktoś mi to rozszyfruje, kto jechał/jedzie ze Scanem do Grecji w najbliższym czasie i może miał podobnie (wolę się upewnić zanim odbędę nieprzyjemną na pewno rozmowę w Scanie) Dziś dostałam pocztą bilety lotnicze i ponowny druk rezerwacjęi, na którym jest napisane, że : "Z dniem 22.05 zostaje wprowadzona opłata paliwowa w wysokości 25 EUR. Dopłata będzie doliczona do ceny podróży" po czym poniżej jest napisane: "Cena zawiera wszystkie opłaty i podatki" i jest wy...
  • Witam! Czy ktoś może mi podpowiedzieć jakie temperatury są na wyspach greckich w styczniu lub lutym...?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się