Forum Turystyka Świat KARAIBY
ZMIEŃ
      lutym

lutym

(8 wyników)
    • Wybieram sie w lutym na Dominikane z 12 letnia wnuczka.Chcialabym pojechac z niemieckim biurem.Jak to zalatwic.Jakie proponujecie biuro i jaki region i jaki hotel.Z gory bardzo dziekuje
    • Wybieram sie na Dominikanę w lutym bardzo mile widziane wskazówki i podpowiedzi może ktoś sie też wybiera.
    • wybieramy sie we trzy na zwidzanie Kuby na poczatku lutego 2008. mamy atrakcyjene bilety przez Londyn (02-13 luty). Na Kubie planujemy wynajac samochod tez po preferencyjnych cenach. chetnie przyjmiemy jedna lub dwie osoby do wspolnej wyprawy. chetnie tez spotkamy sie z osobami ktore beda w tym czasie na Kubie. osoby zainteresowane prosze o kontakt na adres gossiagg@gazeta.pl
    • Czesc, czy kos byl lub jedzie na Karaiby w lutym, jakiej pogody mzna sie spodziewac? Jakie miejsce polecacie? Mysle o Jamajce badz Dominikanie, ewentualnie Barbados.
    • Wyberam sie w lutym na Dominikane. mam jednak sporo obaw co do tego wyjazdu. nie orinetuje sie np. czy panuje tam wtedy pora deszczowa/jaka jest temperatura/jak dlugo trwa lot, itd. - czyli potrzebne mi sa tzw niezbedniki. bede wdzieczna za wszelkie porady. pozdrawiam serdecznie :)
    • Czy ktoś może polecić jakieś tanie przeloty na Karaiby? Najchętniej Jamajka lub polecić linie lotnicze, które tam latają. Dzieki sliczne
    • Witam fanów Karaibów!!! Dominikana to moja wymarzona podróż, w tym roku jeszcze się nie skuszę :( (braki finansowe), ale przyszły rok czemu nie, bradzo bym chciał spędzić tam urlop, i zrobić niespodziankę mojej drugiej połówce. Więc tak mam do dyspozycji max. 2500EUR (całość dla dwóch osób) i chciałbym najbardziej do Punta Cana. Jaki miesiąc jest najlepszy na odpoczynek? Czytałem, że najlepsze miesiące to te zimowe, ale wiem że w tym okresie są droższe oferty, bo to pora sucha. W porze...
    • Witam, Czy ktos moglby powiedziec mi ile jest prawdy(prawdopodobienstwa) w tym ze na Dominikanie w grudniu spotkac mozna wieloryby. Czy bez problemu mozna wyplynac na nurkowanie z rekinami, delfinami, żółwiami? Czy jesli wynajmie sie samochod to zdazy sie przejechac z Puerto plata do punta Cana, posiedziec tam na plazy i jeszcze tej samej doby wrocic? Bede wdzieczny za podpowiedz. Jedziemy 08-22.12. Mam nadzieje ze te tanie wycieczki z PES-u to nie zadna podpucha bo kase juz im ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się