Forum Turystyka Polska Góry
ZMIEŃ
      lutym

lutym

(9 wyników)
    • Witam, mam pytanie do narciarzy. Grupa znajomych Angoli chce w okolicach lutego/marca wybrac sie na narty. Ale ze sama na nartach nie jezdze pytam Was: - jakie jest prawdopodobienstwo ze beda dobre warunki? - co polecacie: Zakopane czy...? - ci ludzie nie mowia po polsku? - jak z dowozem na miejsce? Generalna idea jest taka, ze spedzaja weekend w Kr, jada na narty GDZIES i wracaja do Krakowa - prosze o pomoc :) (podobny watek zamiescilam na Forum Krakow)
    • Zastanawiam sie, czy lepiej jechac w styczniu czy w lutym w polskie gory na narty? Chodzi mi oczywiscie o snieg. Kiedy jest wieksze prawdopodobienstwo, ze bedzie? Uprzedzam odpowiedzi: Jedz na przelomie tych miesiecy. Na przelomie nie moge, bo przelozona bierze urlop, a obie w jednym terminie nie dostaniemy. Moze moje pytanie trafi do osob, ktore jezdza na narty co roku i moga cos doradzic. Z gory dziekuje.
    • Witam Chcialbym pierwszy raz zabrac sie z rodzina (rzodzice + dziecko 3 lata) w gory ,w okolicach luty-marzec (po feriach). Warunkiem nie jest za bardzo lokalizacja, ale chcialbym aby gdzies w poblizu znajdowala sie szkolka narciarska dla poczatkujacych, wypozyczalnia sprzetu narciarskiego, pokoj cieply i przytulny, pokoje z lazienka itp. Moze ktos polecic dobre sprawdzone miejsce? P.S. Zakopane odpada... szukam jakiegos spokojniejszego miejsca, Szczyrk, Bukowina ewentualnie. J...
    • Poszukuje noclegu w Zakopanym. Pokoj dwuosobowy z lazienka, tanio i aldnie. Nalepije jak najblizej centrum. Pozdrawiam
    • Witam po raz pierwszy będę jechał do Zakopanego zimą z nastawieniem na spokojne jeżdzenie na nartach (poziom srednio zaawansowany ;) pytanie - gdzie najlepiej uderzyć jeśli chodzi o wyciągi - czy w samym zakopcu - okolice Krokwi, czy Gubałówka, czy może Nosal? jal daleko są te mjesca od siebie? Zakopane wybieram ze zwględów logistycznych - mam najlepsze połączenie pociągowe tam właśnie. Poradźcie mi więc prosze gdzie najlepiej się ulokować będąc niezmotoryzowanym. pozdrawiam
    • Czy to dobry pomysł wybrać się w lutym na Wysokie Skałki,Trzy Korony i Sokolicę?Proszę o rady.
    • Nie wiem czy ktokolwiek z Was miał okazję odwiedzić tą uroczą mieścinę ale ja gorąco polecam!Niby nieduże miasteczko,niby nie jakieś wyjątkowo piękne ale ma to co mieć powinna każda górska mieścina-klimat!Ludzie się uśmiechają do gości,jest gdzie się przespać(zarówno apartamenty jak i pokoje za małe pieniądze),jest gdzie poszaleć na nartach(Sucha Dolina-jakieś 11 wyciągów od początkujących zacząwszy a na fajnych traskach dla fanatyków skończywszy),jest gdzie pospacerować,gdzie nap...
    • Pilnie poszukuje ofert na spedzenie swojskiego ;), góralskiego sylwestra w terminie 30.12-02.01 - dla 2 osób. Bede wdzieczna za info
    • szczegóły na www.tylicz.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się