lutym

(12 wyniki)
  • Witacie, Prosze dajcie znac, jezeli planujecie lot z Polski do Vancouver, BC w Lutym lub Marcu 2015. Poszukuje osoby towarzyszacej dla mojej mamy (bariera jezykowa) Z gory dziekuje za informacje,
  • witam, Planuję podróż w lutym. Czy są wtedy przerwy wakacyjne dla tamtejszych dzieci/studentów lub amerykańskie "długie weekendy"? Pozdrowienia
  • czy jest sens jechac na poczatku lutego zeby zwiedzic park Zion, Grand canyon i okolice? czy nie bedzie za niskich temperatur? i tak przy okazji, co w okolicy Vegas najbardziej polecacie do zwiedzania?
  • Witam Wybieram sie do Stanow pod koniec stycznia. Bede miec 3 tygodnie na zwiedzanie. Ruszam z Bostonu, wiec w pierwszym tygodniu zalicze duze miasta na polnocnym-wschodnie. Teraz zastanawiam sie jak spedzic dwa pozostale tygodnie. W jakie miejsca w Stanach warto wybrac sie w lutym? Czy Wielki Kanion lub parki w Utah nadaja sie w tym okresie do zwiedzania, czy lepiej sobie darowac, bo widoki i warunki zwiedzania beda duze gorsze niz w cieplejszych porach roku? Pozdrawiam i licze ...
  • Witam, Mamy zamiar (zona i 13letni syn) wybrac sie w lutym na okolo 2 tygodnie do Miami aby stamtad na spokojnie pozwiedzac Floryde. Co sie zwiedzi, to sie zwiedzi, jak sie spodoba to za jakis czas mozna dokonczyc zwiedzanie:) W zwiazku z planowanym wylotem mam kilka pytan: - czy moglibyscie polecic jakis sympatyczny, niewielki hotel w Miami, Miami Beach (byloby niezle gdyby bylo w cenie smiadanie), ale taki w ktorym byliscie albo wasi znajomi. - jak jest lepiej - (w przypad...
  • Chcę wybrać się do Kalifornii na przełomie stycznia-lutego 2007 (+/- 27.1.- 11.2). Wstępny plan to LA - LV - SF, trasę i atrakcje póki co studiuję ;) Decyzję, czy wogóle warto teraz jechać uzależniam trochę od pogody.. Sprawdzałam średnie dla stycznia w powyższych miejscach i wygląda na to, że powinnam się nastawić na ok. 15-20C. Czy nastawiać się na chłodne dni? Czy mogę liczyć na ładną, ciepłą i słoneczną aurę ala początek polskiego maja? Widziałam też, że styczeń jest jednym z n...
  • Swistak z Wiatron w Ontario: www.southbrucepeninsula.com/index.cfm?member=willie Najslynniejszy amerykanski swistak z Punxsutawney w Pensylwanii: groundhog.visitpa.com/index.html
  • czy jest ktoś kto leci w tym samym kierunku????
  • Czy przyłączysz się do nas?. W lutym chcemy rozpocząć nasza wymarzoną podróż życia do Meksyku i Gwatemali. Termin 11.II.05, powrót 13.II.05. W tym czasie zamierzamy zobaczyć południowa cześć Meksyku, Jukatan oraz bardzo ciekawe miejsca w Gwatemali. Poruszać się będziemy lokalnymi środkami komunikacji, Noclegi w hotelach klasy turystycznej, jedzenie w małych barkach i restauracyjkach. Dalsze szczegółowe informacje na GG 1870918 lub e-mail fransuas@gazeta.pl
  • mam glupie pytanie, ale to dla mnie wazne...ide na rozmowe do okienka expres, podobno warto wziac legit. i indeks, problem w tym ze zaczela studioa w lutym i narazie nie mam rzadnej oceny, zaliczeni a czy wpisu??pomocy..nie wiem czy uwierza
  • Chce sie zapisac do szkoly,na studia na luty,zeby moc wyjechac na "Work & Travel"....Powiedzcie jak patrzy konsul na "czysty" indeks bez ocen?? Czy szanse sa wtedy mniejsze???
  • W maju byłam na rozmowie z Konsulem w ambasadzie amerykańskiej w Warszawie. (wylosowałam zieloną kartę). Zapadłą decyzja, że muszą sprawdzić dokładnie moje dokumenty i obiecano skontaktować się ze mną w ciągu 2 tygodni abym pojechała na rozmowę ponownie. Było to 4 tygodnie temu. Zatrzymali wszystkie moje dokumenty. Chciałabym napisać jakieś odwołanie. Czy ktoś wie jak to napisać albo gdzie szukać wzoru takiego pisma. I ostrzegam, jeżeli ktoś wylosował zieloną kartę to wcale nie ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się