Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      lutym

lutym

(4 wyniki)
    • Mam nostalgiczny stosunek do Jastarni (tam brałem ślub). Chciałbym żonę zabrać tam na początku lutego. Czy ktoś ma doświadczenie z zimą w tym miejscu? Może coś godnego polecenia. Wiem z innych postów, że raczej mało turystów i ofert.
    • gdzie nad morze w styczniu badz lutym? jakies adresy namiary, myslalam o wiekszej miejscowosci np.Sopot.... pozdrawiam wszystkich
    • Marzy mi się wyjazd na tydzień, 10 dni gdzieś za granicę w ciepłe, słoneczne miejsce wyleżeć się nad morzem, w miarę blisko, a nie jakiś Meksyk. Może ktoś z forumowiczów podsunie pomysł, dokąd i w miarę za rozsądną cenę???
    • Zastanawiam się jak to jest z tymi rezerwacjami. Zadzwoniłam na początku lutego do upatrzonego pensjonatu i okazało się , że wszystkie duże pokoje są pozajmowane. Zosał tylko jeden pokój,nawet troszkę w innym terminie niż chciałam. Ciekawe czy właściciele zostawiają sobie te lepsze pokoje, a najpierw wypychają "gorsze" ( np. widok nieciekawy, ciasne, przy grillowisku itp), czy rzeczywiście jest taki boom turystyczny. Co myślicie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się