Forum Turystyka Świat Tunezja
ZMIEŃ
      lutym

lutym

(14 wyniki)
    • Witam. Mam okazje jechac do Tunezji w lutym. Ale obawiam sie czy nie bedzie za nudno tak poza sezonem. Czy ktos z was sie orientuje jak jest wtedy pogoda, czy sa wogole turysci no i wogole jakies porady mile widziane. Z gory dziekuje.
    • moze troche wybiegam w przyszlosc, ale moze jest ktos zorientowany ile kosztuje tydzien w Tunezji w lutym? Czy jest tam wtedy chlodno? Jest rowniez mozliwosc pojechac na Sahare czy tylko w sezonie?
    • chciałabym polecieć tam z synem.byłby to nasz pierwszy raz w Tunezji :) bardzo proszę o info na temat pogody w lutym oraz jaki hotel polecacie? pozdrawiam
    • Pytanie jak w temacie. Warto?
    • Ciekawa jestem czy są tu osoby jadące na tą wycieczkę:-)
    • W czasie ferii chcę sie wybrać do Tunezji, głownie celem odbycia 3 dniowego safarii na Saharze, co o tym pomyśle sądzicie, Organizator pisze ze oni to 3 dniowe safari too tylko czasami robia, myslicie że w lutym bedzie do zrobienia ?
    • jesli ktos byl,albo ma jakiekolwiek informacje na ten temat to bardzo prosze o opinie.
    • Kto się ze mną wybierze w lutym do Tunezji?Kobieta 28 z W-wy
    • chcialabym sie wybrac do Tunezji w polowie lutego, ale nie wiem czy warto. Jaka jest w tym czasie pogoda? Swieci sloneczko i mozna sie opalic? czy woda jest na tyle ciepla, aby sie kapac? Co z deszczem i jak szybko zachodzi slonce? Bede wdzieczna za informacje. Chcialabym pojechac z dzieckiem w okresie ferii, ale naprawde nie wiem, czy ma to sens..Doradzccie prosze.
    • Miałem wątpliwą przyjemnośc spędzić na tunezyjskim wybrzeżu ostatnich kilka dni. Tragedia. Celem wyprawy był Dugga, Sahara itd. Niestety leciałem na wybrzeże i przez 3 dni oglądałem Tunezjskie wybrzeże w lutym Tragedia. Samolot pełen podstarzałych amantek ( tak 45-55 lat) jadących "palmy oglądać" wszystkie samotne ale już przy recepcji czekali na nich Habbibis z różami w zębach. Chłopaki w wieku około 25 lat. Wstyd i żal było na to patrzeć. Reszta gości to Francuzi w wieku od 7...
    • Witam 1.Czy napoje znajdujące się w lodówce w pokoju sa gratis? 2.Czy o tej porze roku są animacje w hotelu? 3.Czy mozna się choć troszkę opalić w listopadzie? 4.Czy czynny jest park rozrywki w dzielnicy Yasmine? Dziękuję za odpowiedzi:) Pozdrawiam.
    • był ktoś?? ja się wybieram w październiku na początku i zastanawiam się czy warto?? proszę o opinie i z góry dziękuję
    • Witam ! Jaka pogoda w lutym ? Czego możnza się spodziewać ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się