fairy5 21.12.04, 16:00 zmniejsza mi sie dysplazja ))) mialam drugiego stopnia a teraz po biopsji juz nie ma. Ciesze sie ze nie poszlam pod noz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JA Re: hurra! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.04, 18:53 WESOŁYCH ŚWIĄT Odpowiedz Link Zgłoś
maga19 Re: hurra! 21.12.04, 19:07 Czy to jest ta przypadłość, którą określa się w stopniach "CIN"? Bo jeżeli tak, to też to mam Kolposkopia wykazała mi CIN I. W jaki sposób leczono to u Ciebie? Bo u mnie bierze się pod uwagę także działania chirurgiczne. Pozdr. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
fairy5 Re: hurra! 21.12.04, 19:12 ja mialam cinI i cin II, nie leczylam mieli wyciac ale zdecydowalam sie poczekac na wlasne ryzyko bo w sumie to sie tak szybko nie rozwija i w polowie przypadkow znika samo, i znika najwidoczniej... zreszta jestem pod stala kontrala co 4 miesiace mam isc na pap wiec jakby cos sei dzialo to pomysle nad interwencja chirurgiczna Odpowiedz Link Zgłoś
maga19 Re: hurra! 21.12.04, 20:02 A ile masz lat? Pytam z ciekawości, ja mam 27 i mój lekarz zdecyduje się na zabieg, gdy urodzę dziecko(to jego opcja). Z tym,że ja dzieci nie planuję, więc czekam. Teraz tylko chodzę na wizyty kontrolne, z których nic za bardzo nie wynika. Kiedy słyszę o raku szyjki macicy, to mnie skręca z nerwów. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fairy5 Re: hurra! IP: *.client.comcast.net 21.12.04, 20:26 26 lat, jest o tym duzo watkow na forum, poszperaj warto poczytac historie dziewczyn! Odpowiedz Link Zgłoś