maj

(305 wyników)
  • Drodzy forum-owicze :) [b][/b] Bardzo proszę o wpisywanie modeli wózków z gondolą, którą można zamontować w samochodzie :) wiem,wiem,że bezpieczniejszy jest fotelik,ale nie wyobrażam sobie przewozić niemowlaka w takiej pozycji ponad 700 km, dlatego jeszcze raz was proszę ranking wózków które maja taką gondole :) z góry dziękuje :)
  • mam termin na 4 maj!chcialam kupic wozek z fotelikiem ale chyba nie oplaca mis ie kupowac gondolki....wiec jaka fajna spacerowke mozecie polecic z fotelikiem ? najlepiej na pompowanych kolach , nie musi byc lekka.no i jakby miala skretna os.... czytalam zle opienie o implascie i alu sprincie...o mutsy ze sie psuje...tak wiec sdama juz nie wiem...a Traxx haucka? bardzo prosze o jakies rady i opienie:) z gory baaardzow am dziekuje!
  • Mam prośbę o radę. Córcia przyszła na świat 27 sierpnia 2009 r. Na start kupiłam jej ( a raczej sobie:-)) Mutsy 4 Ridera nówkę:-( czego żałuję Cóż wizualnie wózek może i fajny, ale gondola to dla mnie kompletny niewypał, a tym bardziej na sezon jesieno-zimowy. Mamy dopiero początek lutego , a Mała już się w niej nie mieści , a ma 68 cm. I do tego jest tak strasznie ciężki :-( Oczywiście mam też kupioną do tego spacerówkę, ale już stwierdzam ,że będę ją użytkowała tylko wtedy, gdy...
  • termin mam na przelom kwietnia i maja i im wiecej czasu poswiecamy na szukanie "idealnego wozka" tym bardziej jestem przerazona bo wszystkie cos dyskwalifikuje, ale jednak chyba wozka nie wystrugamy sobie sami. jezeli chodzi o nasze preferencje i priorytety: 1)waga - im lzejszy tym lepszy 2)latwosc skladania i gabaryty po zlozeniu (czeste podroze,malo miejsca w aucie, etc) 3)glownie bedzie to wozek miejski choc w lasach bywamy czesto, ale ten problem bedziemy musieli rozwiazac i...
  • Rozważam zakup parasolki choć broniłam się przed tym rękami i nogami, gdyż nie podoba mi się jak dzicko siedzi takie ściśnięte jak sardynka. Ale mój 14 miesięczniak zaczął chodzić i wiecie co to oznacza, że na spacerze woli chodzić niż jeździć ale wózek oczywiście być musi. Ogładam sobie w necie parasolki i wniosek mam jeden - wszystkie są tak skonstruowane, że wyglądają jakby dzecko szorowało tyłkiem po ziemi, mają tak nisko siedzisko a idąc przy ulicy główka dziecka jest dokł...
  • Witam. Moj dzidziuś przyjdzie na świat pod koniec maja. Zastanawiam sie nad wózkiem - myślałam aby kupić spacerówkę z mozliwością dopięcia fotelika samochodowego. Zależy mi aby wózek był lekki a fotelik miał zapięcie isofix. Bardzo proszę o rade :)
  • Kupiłam używana Inglesinę Magnum. Zawiodłam się na jej stanie technicznym, ponieważ koła mają jakby luzy i założone na oś wózka latają we wszystkie strony, jakby miały odpaść. Na szczęście nie spadają z osi :-) Czy da się na to cos poradzić? Komplet nowych kół, oryginalnych to koszt 300zł. więc nie wchodzi w grę, bo tyle dałam za caly wózek, ale czy jest jakieś rozwiązanie?
  • STYLO AT -chodzi mi o ten ze skrętnymi kołami VECTOR AT -ten z pompowanymi kołami mam pytania i prośbę do użytkowniczek :) napiszcie mi jak się sprawują te wózki, jesteście zadowolone? interesuje mnie rozstaw tylnych kół w tych wózkach, czy któraś z was mogłaby mi to zmierzyć? napiszcie mi proszę, czy jak przednimi kołami się skręci i podniesie się je w górę (np. żeby podjechać pod krawężnik) to one się same wyprostują?
  • dzieki za pomoc :)
  • Witam wszystkich forumowiczów, bo to mój pierwszy wątek na forum wózkowym, któy od razu rozpoczynam "dramatycznym apelem": jaki wózek kupić? Nasze pierwsze dziecko planowo ma przyjść na świat w drugiej połowie maja. Kompletnie się nie znam na wózkach, więc liczę na znawców tematu, a przede wszystkim rodziców, którzy już temat przerobili. Wiem tylko tyle, że dla malucha najlepiej kupić wózek głęboki (trójfunkcyjne są ponoć nie najlepsze, bo jak coś jest do wszystkiego to automatycz...
  • Lub dosyć głęboki daszek, że w pozycji leżącej nie świeci dziecku w oczy, a i jeszcze, żeby była rozkładana na płasko.
  • rozważam zakup boldera ecoline lub x-landera xa. zasadniczo różnia się 2 cechami: 1. możliwością montażu spacerówki przodem i tyłem do kierunku jazdy 2. Podnoszonym zagłówkiem w gondoli i tu moje pytanie, czy w praktyce dużo korzysta się z tych funkcji? który z tych wózków polecacie?
  • Dziewczyny możecie mi pomóc. Mój synek ma dopiero 1,5 miesiaca ale w lipcu jedziemy nad morze i zastanawiam sie nad zakupem dodatkowego wózka. W tej chwili mamy Mutsy Transporter. Spacerówki nad morze nie bede ciągnąć bo pół auta zajmie więc zastanwaiłam sie nad wózkiem Peg Perego. Moje pytanie jest takie który model wybrać. Wózek ma być lekki i mieć w maire jak na parasolkę amortyzacje i oczywiście rozkładany podnóżek i oparcie na płasko . Może mi ktoś wyjaśnić czym sie różni Pliko od...
  • Chcialabym sie zapytac jak jest z tym kolorem czy nie zalojecie ze wybralyscie ten kolor a nie szary?czy az tak mocno sie brudzi?Chcialabym kupic w prezencie chrzesniakowi ten wozek jak bede jechac na swieta do Polski ale nie wiem ktory kolor lepiej wybrac.Widzialam obydwa niby czarny ladniejszy ale ktory praktyczniejszy?
  • Dziewczyny przestrzegam!!! Tragedia, gorszego dziadostwa nie widziałam. Po roku użytkowania (gwarancja na 12 miesięscy) rozpruło się siedzisko! Następnie rozwalił się hamulec , który opadł na koła i stukał, nie da się dokręcić bo nitami poskręcany!! Tragedia, i na koniec złamała się rączka, pękła na pół.... Jestem w szoku, wózek kosztował 1600 zł a taki chłam że szkoda mówić. Wykonanie, wykończenie jak za króla świeczki! Jedyna jego zaleta to że ładnie wygląda i dobrze się prowadzi! Trochę to...
  • zmianie wózka?kurde mój już mnie wkurza, twierdzi, ze to nie jest normalne zmieniać co chwile wózek (aktualnie mam 12sty, czekam na 13sty;) i musiałam obiecać, że więcej nie kupie (takiego wała ;P ) czy wasi faceci mają jakiś problem z tym?jak do tego podchodzą?dodam, że ja sprzedaję te wózki na bieżąco, nie tracę na nich (a czasem nawet jestem do przodu). jak w końcu mojego przycisnęłam o co mu konkretnie chodzi to niby o brak miejsca...nie mamy piwnicy, tylko taką wózkownie na klatce,...
  • użytkowników bardzo proszę o opinię
  • Czekam właśnie na przesyłkę 6 już w naszej karierze bliźniaczego wózka ( maluchy mają 10 msc ) Mam pytanie czy są tu mamy które miały z nim do czynienia ?? I jeszcze jedno pytanie gdzie można dokupić akcesoria do CM >> Czy spotkał się ktoś może z barierką do podwójnego ?? Widziałam ale w sklepach USA , UK nie wiem czy wyślą do PL ?
  • Szukam dla swojego prawie 2-letniego synka parasolki. Bardzo podoba mi się Jane Sonic, Jane Energy - może z przekonania do marki, bo Nomad służy nam doskonale, ale teraz będzie dla młodszego rodzeństwa. Byliśmy w ten weekend w sklepie i ze smutkiem muszę powiedzieć, że te fajne parasoleczki odpadają - syn siedzi w nich jak sardynka (rozebrany z kurtki, itd.). Patrząc po innych modelach wszystkie jakieś takie klaustrofobicznie wąskie. Jedyny, który ma szerokie, wygodne siedzisko to x-lander x...
  • Witam tydzień temu kupiłam x-landera XT i już mam problem na spacerze byłam dwa razy i chyba były to dwa ostatnie w karierze tego wózka.Problem polega na tym,że tym wózkiem nie da się jeżdzić ściąga go na prawo,a gdy chce jechać w lewo muszę podnosić cały wózek bo koło jakby się blokowało.Po zablokowaniu koła przedniego było jeszcze gorzej.Dodam,że wózek kupiłam na allegro całkiem nowy czy ktoś reklamował wózek tak zakupiony,kto płaci za wysyłke?Bardzo proszę o rady!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się