Dodaj do ulubionych

Był ktoś na Majorce??

IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 24.03.02, 13:05
Witam i... pytam: W której miejscowości na Majorce jest według Was naj,naj?
Płynął ktoś z Majorki na Ibizę?? (Ile kosztuje prom?)
Obserwuj wątek
    • miriam_73 Re: Był ktoś na Majorce?? 24.03.02, 13:20
      W sezonie wszędzie jest horror. Za dużo na ogół naspawanych Niemców.
      • Gość: Marta Re: Był ktoś na Majorce?? IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 24.03.02, 17:25
        Zgadzam się z Miriam na Majorce jest potworna ilość Niemców.Nie bez powodu
        nazywana jest kolejnym"landem niemieckim".Ja byłam w miejsowości El Arenal w
        hotelu"Mallorca".Hotel był nieco oddalony od centrum i promenady więc było w
        miarę cicho.W Arenalu jest super plaża,szeroka ,żółciutki piasek i śliczna
        promenada przy plaży.Suma sumarum polecam ,ale trzeba wybrać hotel nieco
        oddalony od plaży i promenady, bo inaczej można oszaleć.Polecam również
        wycieczki do Valldemosy, do grot na wschodnim wybrzeżu i do fabryki pereł.Na
        Ibizę płynęłam,ale to była wycieczka fakultatywna organizowana przez Scan
        Holiday.Ceny zresztą nie pamiętam.
        • Gość: MEL Re: Był ktoś na Majorce?? IP: *.sympatico.ca 24.03.02, 17:33
          Na Majorce w niejednej bedziesz norce. Bzykanie Cie nie minie nawet jakbys nie
          chcial to Ciebie ktos wybzyka taka jest Majorka , a co myslalec.
          Odnosnie Niemcow to nie ma sie co dziwic , narod pijacki wiec pije , a Niemcy
          jak maja zaplacone wczasy " all inclusive "to wszyskto wypija nawet wode w
          ubikacji.
          Ale do rzeczy, klupy sa extra polecam " Hedonizm " a tam w pianie kapiace sie
          laski ktore nabrzyngolone ida na calosc. Widomo kto pije ten niemoze wiec
          ogranicz sie kolego z Kalisza do jednego, gora dwoch mocnych komptow z morelii
          i przygotuj 5 prezerwatyw a koledzy beda ci zazdroscic forever.

MEL
          • Gość: AniaK Re: Był ktoś na Majorce?? IP: 212.160.239.* 26.03.02, 12:14
            Gość portalu: MEL napisał(a):

> Na Majorce w niejednej bedziesz norce. Bzykanie Cie nie minie nawet jakbys nie
            > chcial to Ciebie ktos wybzyka taka jest Majorka , a co myslalec.
            > Odnosnie Niemcow to nie ma sie co dziwic , narod pijacki wiec pije , a Niemcy
            > jak maja zaplacone wczasy " all inclusive "to wszyskto wypija nawet wode w
            > ubikacji.
            > Ale do rzeczy, klupy sa extra polecam " Hedonizm " a tam w pianie kapiace sie
            > laski ktore nabrzyngolone ida na calosc. Widomo kto pije ten niemoze wiec
            > ogranicz sie kolego z Kalisza do jednego, gora dwoch mocnych komptow z morelii
            > i przygotuj 5 prezerwatyw a koledzy beda ci zazdroscic forever.
            >
            > MEL

Sądzę, że Ty do dzisiaj jeszcze nie wytrzeżwiałeś.To żeby sobie pobzykać trzeba
            jechać tak daleko ? Człowieku zastanów się nad sobą !!!!
            • Gość: MEL Re: Był ktoś na Majorce?? IP: *.sympatico.ca 26.03.02, 14:04
              Gość portalu: AniaK napisał(a):

> Gość portalu: MEL napisał(a):
              >
              > > Na Majorce w niejednej bedziesz norce. Bzykanie Cie nie minie nawet jakbys
              > nie
              > > chcial to Ciebie ktos wybzyka taka jest Majorka , a co myslalec.
              > > Odnosnie Niemcow to nie ma sie co dziwic , narod pijacki wiec pije , a Nie
              > mcy
              > > jak maja zaplacone wczasy " all inclusive "to wszyskto wypija nawet wode w
              >
              > > ubikacji.
              > > Ale do rzeczy, klupy sa extra polecam " Hedonizm " a tam w pianie kapiace
              > sie
              > > laski ktore nabrzyngolone ida na calosc. Widomo kto pije ten niemoze wiec
              > > ogranicz sie kolego z Kalisza do jednego, gora dwoch mocnych komptow z mor
              > elii
              > > i przygotuj 5 prezerwatyw a koledzy beda ci zazdroscic forever.
              > >
              > > MEL
              >
              > Sądzę, że Ty do dzisiaj jeszcze nie wytrzeżwiałeś.To żeby sobie pobzykać trzeba
              >
              > jechać tak daleko ? Człowieku zastanów się nad sobą !!!!

Kochana Aniu na Majorke jade aby nie sluchac smutnych tekstow polskich slicznotek
              co to swoja pupcie dla tego jednego trzymaja.
              Zreszta nie ide na calosc, wybieram panienki i ty chyba tez wybierasz sobie
              facetow. Sa miejsca na swiecie aby sie oderwac od smutnej rzeczywistosci made in
              Poland. I po to jest miedzy innymi Majorka.
              A czy to jest daleko, daleko jest na Marsa, zastanow sie nad soba i wez do reki
              atlas.

Kocham cie Aniu, pieszczocho Ty Moja

MEL
              • Gość: AniaK Re: do MELa IP: 212.160.239.* 10.04.02, 11:38

Wobec tego co napisałeś ja też Cię kocham.Pozdrawiam.Ania

• Gość: MEL Re: do ANI K........ODPISZ SZYBKO !!!!!!!!!!! IP: *.sympatico.ca 12.04.02, 22:18
                  Czesc Aniu,
                  Kochanie nie moglem wczesniej odpisac poniewaz bylem .....daleko.
                  Powiem gdzie, bo klamac nie moge. Ale chcialbym cos wiecej popisac z Toba.
                  Odpiszesz ?
                  Twoj Mel
            • Gość: Monika Re: Był ktoś na Majorce?? IP: *.magma-net.pl 01.04.02, 11:55
              W tamtym roku we wrześniu zwiedziłam całą Majorkę w dwa tygodnie samochodem. I
              oto wrazenia:
              Palma- stolica, warto zobaczyć. Urokliwie miasteczko, piękna katedra, no i
              ogromny port.
              Zaraz od Palmy i w jedną i w drugą stronę rozciąga się Badija de Palma (czy
              jakoś tak, w każdym razie Zatoka Palmy) i przez to trzeba przejachać nie
              zatrzyymując się ani na chwilę, chyba że ktoś lubi wysokie blokowe hotele
              polożone tuż przy szosie, zatłoczoną wąską plaże i brudną wodę zatoki.
              A dalej jest pięknie..Kończą się zatłoczone hotele i zaczynają się piękne
              urocze miasteczka.
              Trzeba zobaczyć:
              Playa de Cala Figuera (i okolice- piękne, puste zatoczki,
              Sant ELm (urocze male miasteczko, pare kilometrow za nim wspaniala opuszczona
              latarnia)
              Deia (i oddalone od niej o pare km wybrzeże)
              Sa Calobra (miejsce zachwalane przez przewodniki. Plaze faktycznie piekna, ale
              za mala by pomiescic tlumy turystow)
              KONIECZNIE Formentror (od Port de Pollenca począwszy, poprzez male, sliczne
              zatoczki, az do Cap de Formentor)
              itp..
              Generalie jesli nie lubisz tlumow, szukaj noclegow w malych miejscowosciach i
              jak najdalej od Palmy. Cale wschodnie wybrzeże Majorki jest równie piękne i do
              tego duzo mniej popularne.
              Jesli masz jeszcze jakies pytania, chętnie odpowiem.

Pozdrawiam!

• Gość: Beata Re: Był ktoś na Majorce?? IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 06.04.02, 16:36
                Dziekuje za porady. Mam jednak pytanie jesli nie Playa the Palma to gdzie
                proponujesz? Zależy nam na piaszczystej plaży, względnym spokoju a jednocześnie
                dostępie do kanjpek i dyskotek. Help!!
                • Gość: Olinka Re: Był ktoś na Majorce?? IP: *.demo.pl 10.04.02, 08:59
                  Witam
                  Byłam na Majorce 2 lata temu z Neckermanem w Zatoce Alcudii w ośrodku Bellevue.
                  Rewelacja-gorąco polecam rejony Zatoki.Przepiękna, piaszczysta plaża, super
                  ośrodek.Przewaga turystów z Wielkiej Brytanii.Na prawdę warto :)
                • Gość: MEL. wie Re: Był ktoś na Majorce?? IP: *.sympatico.ca 12.04.02, 22:29
                  nie moge ci nie odpisac. jesli szukasz miejsca intymnego, a zarazem z plaza
                  Czysta, zotla i niebrudna PLAZA, stary TAKIEJ nie ma.
                  Takie plaze juz ktos kupil.
                  Domyslam sie ze jedziesz z facetem skoro szukacie odosobnienia, nie, nie
                  ja nie ma nic do zwiazkow Homo, alez prosze bardzo, sadze ze lepiej jest
                  pojechac np. do San Francisco tam sa plaze o jakich marze ....ot i rym mi
                  wyszedl.
                  Nie wspomne o chloptasiach w opietych slipkach na swiecacych od olejkow
                  pupciach w ktorych mozna sie przegladac.
                  czesc,
                  Melus vel Sweety

• Gość: ika Re: Był ktoś na Majorce?? IP: *.polbox.pl / *.mks.com.pl 06.05.02, 15:31
          to chyba nie widziałaś ładniejszych plaż , akurat ta w Arenalu jest okropna ,
          byłam tam w lipcu ubiegłego roku
          czy zauważyłaś kanał burzowy? i cały ten brud wprowadzony do morza , a pozatym
          Arenal leży nad zatoką a nie nad otwartym morzu.
          Ogólnie nie polecam Arenalu a jak wyjechać to napewno nie w sezonie wiem co
          pisze bo sama to przeżyłam .
    • Gość: mACIEK Re: Był ktoś na Majorce?? IP: 193.193.93.* 01.05.02, 19:16
      Byłem na Majorce 2 lata temu w miejscowości Cala Ratjada.Miasteczko takie
      sobie,dużo knajp i Niemców, fantastyczny port i najcudowniejsza plaża, a
      właściwie 2 plaże na wyspie.Mogę to powiedzieć z całą odpowiedzialnością, bo
      zwiedziłem cała Majorkę poza południowo-wschodnią częścia wyspy.Atrakcyjna
      plaża jest też w pobliżu, w Cala mesquida.Sympatyczie jest też na północy
      {okolice Alcudii},ale dużo więcej ludzi.Odradzam Palmę i okolice-tłum, hałas i
      zapite towarzystwo.Jeśli chcesz więcej informacji, służę pomocą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka