IP: smprx* / 10.214.28.* 04.09.03, 10:34
Witajcie,
Wybieram sie z biurem podrozy Eco do hotelu Europa na Majorce. Biuro nie
obilo mi sie o uszy, wiec prosze o opinie, jezeli ktos mial juz jakies
doswiadczenia. Z gory dziekuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: ARSI Re: Majorka IP: *.bunkier.tbg.net.pl 04.09.03, 13:32
      wejdz sobie na forum hiszpania a nie tu pytaj o Majorke tam masz mój opis,
      albo ułatwie ci masz link do mojego opisu
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=204&w=7721592
      • Gość: zuza Re: Majorka IP: *.local.berlin 04.09.03, 15:42

O rany tutaj też Cie znalzlam - Arsi, czy Ty czasem nie współpracujesz z ECCO??
        gdzie wejdę tam wszędzie Ty i
        twój opis nt Majorki z Ecco. Weszłam na www.lastminut.pl (ewentualnie
        www.majorka.pl lub www.wakacje.pl ) w opinie - znalazłam Twój opis. W
        Wyborczej na forum - Ty. Wszedzie Ciebie pełno.
        Niestety Twoja opinia jest jedyną jaką znalazłam nt tego hotelu i tego biura-
        co jest lekko podejrzane. Czyzby nikt wiecej nie miał nic dobrego do
        powiedzenia ???
        Ludzie jeśli jeszcze ktoś ma jakieś miłe lub nie miłe wrazenia- niech sie nimi
        ze mną podzieli.
        Arsi - Tobie już dziękuje.

Pozdr.
        • Gość: ARSI Re: Majorka IP: *.bunkier.tbg.net.pl 04.09.03, 17:24
          Gość portalu: zuza napisał(a):

>
          > O rany tutaj też Cie znalzlam - Arsi, czy Ty czasem nie współpracujesz z
          ECCO??
          >
          > gdzie wejdę tam wszędzie Ty i
          > twój opis nt Majorki z Ecco. Weszłam na www.lastminut.pl (ewentualnie
          > www.majorka.pl lub www.wakacje.pl ) w opinie - znalazłam Twój opis. W
          > Wyborczej na forum - Ty. Wszedzie Ciebie pełno.
          > Niestety Twoja opinia jest jedyną jaką znalazłam nt tego hotelu i tego biura-
          > co jest lekko podejrzane. Czyzby nikt wiecej nie miał nic dobrego do
          > powiedzenia ???
          > Ludzie jeśli jeszcze ktoś ma jakieś miłe lub nie miłe wrazenia- niech sie
          nimi
          > ze mną podzieli.
          > Arsi - Tobie już dziękuje.
          >
          > Pozdr.
          Smieszy mnie twój komentarz dziecinny, ja na tym forum dowiedziałem sie bardzo
          wiele na temat moich wyjazdów, ludzie byli życliwi pisali mi , wysyłali zdjęcia
          itd. i chce sie odwdzieczyć tym samym i zreszta widze efekty bo mam duzo maili
          z pytaniami na które zawsze odpowiadam i ludzie są wdzieczni za kupę świeżych
          informacji.No ALE JAK ZWYKLE ZNAJDZIE SIE JAKAŚ WREDNA OSOBA KTÓREJ WSZYSTKO
          PRZESZKADZA I NA WSZYSTKO NARZEKA(juz widze jak bedzie na biura narzekac jak
          wrocisz z wakacji, chyba że ty tu tylko zagladasz wpisywać tak idiotyczne
          komentarze i jezdzisz palcem po mapie!!!).Zresztą chyba nie zauważyłas że na w
          moim długim opisie ze 3 zdania poświeciłem tylko Ecco z którego byłem
          zadowolony a reszta to opis pomocny dla ludzi którzy tam będą.!!!!!
          Zresztą po co ja sie w daje w takie gówniarskie zaczepki.
          Pozdrawiam wszystkich prawdziwych wczasowiczów i żądnych wiedzy na temat miejsc
          docelowych.
          • Gość: zuza Re: Majorka IP: *.local.berlin 05.09.03, 10:07
            :):):) Arsi - nie eksytuj sie tak. Sam rozumiesz, że musiałam Ci spradzić...
            Mam nadzieję, że Twoje emocje były prawdziwe bo to oznacza, ze nie jesteś na
            usługach Ecco. Ciąży na Tobie ogromna odpowiedzialnośc- bo dzięki Twojemu
            komentarzowi i pochlebnym opiniom wyjeżdżam wkrótce na Majorkę właśnie do
            Hotelu Europa. Zastanawiam sie jeszcze nad Reiną Isabel lub hotelem w Sant
            Michel ( zapomniałam jak sie nazywa - ale na zdjęciach wygląda całkiem fajnie).
            Jesli nie jesteś na mnie wystarczająco wkurzony - opisz mi prosze te dwa
            pozostałe hotele - jeśli widziałeś je w rzeczywistości....
            Czekam również na infor - czy lepiej wziąć wucieczkę BB czy HB bo różnica
            cenowa jest całkiem spora. BB kosztuje 1799 a HB 2300.
            Pozdr.

• Gość: Aga Re: Majorka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.03, 22:02
      Biura nie znam, ale hotel mogę polecić. Skromniutko, ale czyściutko, jedzenie
      świetne i pod dostatkiem. Hotel jest przy ruchliwej ulicy, wiec jest troche
      zgielku, ale bez przesady. Baw się dobrze!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka