Dodaj do ulubionych

Ktore centrum handlowe??/Poznań

18.10.10, 01:54
Gdzie najlepiej się wybrać? Chciałabym przede wszystkim zrobić zakupy dla dzieciakow (czapki, spodnie, buty)ale także dla siebie i męża(spodnie, buty, jakąś kurtkę dla siebie), z reguły jeździliśmy do M1 lub KingCrosa, ale może warto gdzie indziej się wybrać?tylko gdzie?Mieszkam 40 km od Poznania, pojadę z dzieciakami, więc jak już gdzieś wjadę to tam zostanęwinki chciałabym pokupować wszystko w jednym miejscu
Czy znacie jakiś sklep gdzie mogłabym dostać kurtkę na siebie, najszczuplejsza nie jestem, kurtki w młodzieżowej rozmiarowce odpadają, a w takiej normalnej to ja potrzebuje XXXL w biuście a XL w talii wink, doradźcie chociaż gdzie szukać, bo w sklepach u siebie to nie mam czego szukać
Obserwuj wątek
    • agni71 Re: Ktore centrum handlowe??/Poznań 18.10.10, 08:34
      Ja w Poznaniu bywam praktycznie tylko w Plazie, czasem w Browarze, ale w Plazie własnie masz kilka fajnych sklepów:

Jest Coccodrillo i chyba Mariquita, jest fajny Maraga Kids z butami,jest 5-10-15, i nie jestem pewna,ale wydaje mi się, żejest tez Quadri Foglio.
      Poza tym na pewno Zara, H&M, Smyk.
      • asiula1306 Re: Ktore centrum handlowe??/Poznań 18.10.10, 10:06
        Dzięki za odp smile
        • pasik Re: Ktore centrum handlowe??/Poznań 18.10.10, 10:30
          Z czasem przerzuciłam się z King Crossa (choć uwielbiam go za noc zakupów)
          na Maltę np zakupy TK Maxx- ale tam potrzebujesz dużoo czasu) lub dwa centra handlowe koło siebie czyli Plaza i Pestka. To wsjo moim zdaniem. W Browarze rzadko kupuję.
    • makumi Re: Ktore centrum handlowe??/Poznań 18.10.10, 11:00
      Ja chyba najbardziej lubię Maltę, bo jest HiM, Zara, M&S i C&A. Do szczęścia brakuje mi tylko Reserved. Fajny jest też TK MAxx, czasmi wpadam do KAppahla
      Dla dzieciaków jest fajny plac zabaw - odstawiam tam męża z dzieciakami i mam spokój smile
    • pestka_23 Re: Ktore centrum handlowe??/Poznań 18.10.10, 12:12
      Największe CH to Malta. Mnie osobiście trochę przytłacza, ale wybór sklepów jest największy wink
      • quoyle1 A które Tesco ma największy wybór ubrań dziecięc? 18.10.10, 13:06
        W Malcie brakuje mi 5-10-15, poza tym faktycznie sklepów sporo...

Dziewczyny, a w którym Tesco w Poznaniu jest największy wybór ubrań dziecięcych?
        • basilicum Re: A które Tesco ma największy wybór ubrań dziec 18.10.10, 17:42
          Serbska.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka