Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      manipulacja

manipulacja

(2 wyniki)
    • "Pani doktor to mieszka w W., jakby z małym nie było dobrze to przyjdę do pani wieczorem. Stwierdziłam ,że nie przyjmuję prywatnie, ale mama nalegała na wizytę, więc w końcu stwierdziłam,że nie przyjmuję w mieszkaniu, bo mam małe dziecko i nie chcę żeby coś "złapało".Na co pani oburzona wykrzyknęła:Pani doktor, to pani dziecko jest dla pani ważniejsze niż moje?" odpowiedź oby.watela: [i]"(...)poruszył bolesną kwestię jak to wredny pacjent domagał się opieki. Trzeba więc, a nawet należy zama...
    • co sądzicie o manipulacji mediów dotyczącej "strajku" o. zdrowia? przed chwilą słyszałem w TVN24 wywiad z Bukielem, który wyraźnie mówił, że strajk trwa a strajkuje NFZ nie płacąc za nadwykonania i rząd unikając podwyższania składki zdrowotnej i urealnienia koszyka. W efekcie szpitale publiczne pracują jak w czasie strajków lekarzy - czyli odmawiają przyjęć planowych. Następnie spojrzałem do onetu - a tam strajk lekarzy jak byk i 300 komentarzy wściekłych podobnie w innych mediach......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się