mario

(43 wyniki)
  • Kiedyś byłam fanką mjakm, ale od dłuższego czasu oglądam jeden odcinek na 2-3 miesiące i od czasu do czasu jakąś przypadkową powtórkę. Obecnie, jako że przebywam chwilowo na zwolnieniu obejrzałam tych odcinków i powtórek nieco więcej i nasunął mi się wniosek - jak bardzo zmieniło się jej życie na przestrzeni kilku lat. Na początku była pielęgniarką, chochoły mialy wspólny pokoik w małym mieszkanku, a jej mąż schrzaniał każdy biznes za jaki się wziął. Krzysztofa zapamiętałam jako właścici...
  • Dorośli ludzie a zachowują się jak dzieci. Dlaczego Tadziu uwierzył na słowo jakiejś babie, że zdradza go kobieta jego życia i smiertelnie się na nią obraził, zamiast isć do niej wyjaśnić sprawę? Dlaczego Mania nie zapytała go dlaczego ukochany puścił ją w trąbę, tylko obraziła się na amen? Jak dla mnie dziecinada i głupota.
  • Jak Radosz porwał Marię? no jak?? jak? uśpił, otumanił, dał butelka po głowie? i jak ją przeniosł, w końcu kobietę słusznej postury, do jakiegoś hotelu?
  • Ten kultowy serial oglądam od przypadku, ale po wczorajszym oddcinku jestem tak poruszony, że muszę zabrać głos. Scena rozstania Graży i Maria poruszyła moje nieczułe serce. Te szkliste od łez oczy Grażynki, te wypowiedziane łamiącym się od szolchu głosem: „odejdź, proszę cię...”, biedna kobieta rozdarta między miłością i lojalnością rozpłaszczona na drzwiach bezlitośnie nie pozwalających pobiec za oddalającym się ukochanym. Humphrey Bogart i Ingrid Bergman w CASABLANC...
  • Na Marysię z "Pierwszej miłości"mówią Maja. Nawet na kanale tvn meteo pani Maria Popielarska w swoim programie podpisuje się jako Maja Popielarska. Wg mnie to różne dwa imiona,ale może się mylę?
  • Czy ktoś się orientuje,czy oni są lub byli rodziną?A tak w ogóle to co się dzieje z Marią Probosz?to przecież była nasza dyżurna sex bomba lat 80-tych.
  • Czy Wy tez zwróciliście uwagę jak Maria odepchnęła Natalię kiedy do domu weszła Ania? Czy tylko ja to zauwazylam?:D
  • co to było ? kto to wymyslił ?
  • Co myślicie o ciąży Marii Zduńskiej, która ma się "pojawić" w serialu w najbliższym czasie?;) Wiele już było dziwnych wątków i rzeczy w tym serialu, ale ten wydaje mi się wyjątkowo wydumany. W pierwszych odcinkach serialu była mowa, że Marysia ma 40 lat, od tego czasu minęło 9 lat, nie wiem, ile w serialu, ale też gdzieś tak, czyli ona ma ok. 50-tki;) Zresztą w ogóle cała postać Marysi jest dla mnie śmieszna, jak robią z niej taką seksbombę, w której kochają się i za którą szalej...
  • Przedtem fajne, mądre kobiety. Zadbane, inteligentne. A teraz zmieniły się w gderające, marudne kwoki domowe. Izunia pobiła wczoraj samą siebie jak najeżdżała na Dudka i zagnała go do sprzątania. Zresztą nie o samo sprzątanie mi chodzi, tylko o jej ględzenie. Dziwię się, że ten biedny chłop nie pierdyknął w nią tymi ścierami i nie wyszedł z domu. Znów Maria wsiadła wściekła na Arturka, że ośmielił się pomagać Agacie przy TV a powinien przylecieć do domu i płakać razem z nią na...
  • Więcej tu m-jak-milosc.blog.pl/ :)
  • Ja wiem, że to serial, ja wiem, że tam leci wpadka za wpadka, ale z tym sprzedaniem domu to juz przegieli. Dwa miesiące po śmierci męża Maria sprzedaje dom bez wiedzy swoich synów, którzy są przeciez jego spadkobiercami!! Zakładam, że Zduńscy nie mieli intercyzy, po śmierci męża założyła sprawę spadkową. Cudem sprawa odbyła się w ciągu 2 miesięcy po smierci męża (w tym załatwienie formalności o nabyciu spadku w US z płaceniem podatku od wzbogacenia włącznie). Spadkobiercami są tez...
  • Jak każdy wie, Marysia Zięba nie dawno miała wylew. Od tego czasu co wruciła do domu robi się jakaś nadęta.Wszystko musi wiedzieć ( kto przeszedł, gdzie np.wczoraj był Grzesiek) też zauważyłam , że ciągle kontrolują tego ich syna Grześka jak np.za późno wróci do domu, od razu starzy robią mu awanturę a on napewno ma gdzieś ok.27 lat.
  • ...w domowych pieleszch, przygotowując ukochanemu sałatke na kolację, chodzi po domu w butach na wysokim obcasie? A szanowny Pan-Przyszły-Mąż, LEKARZ, tak jest zajety dokształcaniem się, że nawet nie zwróci ukochanej uwagi, że ta rujnuje sobie kręgosłup...
  • Czy wy też macie takie wrażenie, że ona zdziecinniała w tej ciąży? Jej infantylizm mnie osłabia. W dodatku Arturka to śtraśnie cieszy, skacze koło niej jak ten piesek salonowy. O ile wiem, to ciąża nie działa na kobietę zdziecinniająco? W dodatku ciągle się głaszcze po tej poduszce ciążowej. Niedobrze mi jak na nią patrzę :(((
  • Zastanawiam się dlaczego w filmie gra blondynkę. Przecież w rzeczywistości ma ciemne włosy. Czy nie mogłaby grać w swojej fryzurze?
  • Czy Was też tak drażni to idealizowanie miłości Marii i Krzysztofa w MjM? Robią z niego niemal świętego, a przecież były z nim same problemy: miał długi, trafił do więzienia, zdradzał Marysię, nic mu nie wychodziło w pracy.. A teraz Marta się zachwyca, że taka miłość to się rzadko zdarza.
  • nowy sezon :)
  • Już nic nie rozumiem ,przecież wiadomo było ,że gdy Lucek żenił się z Barbarą to ta była już w ciąży z Marysią a sprawcą ciązy był Łagoda. Teraz w opisach nastepnych odcinków czytam "Marta odwiedza Marię w Gródku. Obie zastanawiają się, jaki prezent zrobić rodzicom na zbliżającą się 50. rocznicę ich ślubu. To wychodzi ,że Santa Maryja ma ok 50?
  • Już mi się znudziła w tej peruce,przecież ma swoje włosy,nie może w nich występować?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się