mario

(41 wyników)
  • bo psikus losu raz był mi dany że pani Maria to fetowała i aza także kwiatki dostała historia miła,a teraz szok! czy się przedłużył pechowy rok?
  • Pierwsza żona grzybki lubiła A ze przyszła na nią pora Mario podał muchomora Druga się bała ciemności Mario za ducha , idzie pomału -dostała zawału Trzecia los tamtych odgadła Traf jakiś Doniczka jej na głowę spadła Czwarta na imprezie jeszcze dobrze się czuje Ale już Mario Niespodziankę szykuje
  • to jest rozkaz,nie zachęta namalujmy transparenty: Nasz kandydat nie nadęty" to się przecież pięknie uda i nad urną będą cuda;-)
  • opowiadane przez nasze nicki..:-) • Re: Przez azaheca 12.06.07, 10:25 + odpowiedz Płonne były me obawy żądza wielkości i sławy wcale ciebie nie opuszcza jeszcze bardziej nas poduszcza... i o rymy znów się prosi nowy temat teraz wnosi ty poemat pisz pod gruszą pewnie nas twe rymy skuszą by opowieść popłynęła o wielkości Maria dzieła..;)
  • سامر كبرو شوكولاتة شكيتا
  • Moja nowa, czwarta żona bardzo lubi imprezować ! .......................... .......................... Czy mogę kontynuować ?
  • Bzykam mariowi żonę i nie może on rymować.
  • azaheca jest leniwa - poczty nie otwiera... a tam ladnie wylozone, co maria uwiera !
  • Gdy mi przypomnicie wierszyk o komarze, wierszyk makowy skonczyc sie odwaze !
  • Wnet opowiesc tu przedstawie - wszystko stalo sie na jawie...
  • Ojojoj(13)

Ješli tfurczošč ma przepadla wlože glowe do imadla.
  • Moj przyjaciel jest dentysta a wiec sprawa oczywista, gdy zaboli gorna czworka - to w te pedy gnam do Jurka. Doktor Jerzy jest kumaty, w oknach ma stalowe kraty, tak, že gdy juž wejdziesz don wpadleš w oceanu ton. Nie wypušci bez wiercenia - robi to tak od niechcenia, zaš ekstrakcja go podnieca niczym zakonnice šwieca. W gabinecie same cuda : lampy Exal, fotel Moode-a - cale to wyposaženie ma od žony swej Eugenii, ktora nie otwiera geby, gdyž jej powyrywal zeby wszystkie, b...
  • alna..;-) • Re: Nad wode... azaheca 28.05.07, 20:33 + odpowiedz Mario czmychnął w dal-tę siną wszelki po nim słuch zaginął czasem nawet był zabawny wierszokleta z niego sprawny :)
  • niech lepiej pisze na swoim wątku i forum własne niechaj dopieszcza może doczeka się miana wieszcza Fanka przecież nas opieprzyła tyś jej samotność znów zakłóciła niech sobie sama myśli wpisuje jak to się skończy?już klęskę czuję..;-(
  • Wyczuwam nutę zniechęcenia. Nie znajduję już tego, co dawniej, ponętnego kuszenia. Czego to jest wina? Już wiem. RUTYNA
  • Na swą pocztę dziś zajrzałam bardzo dziwny list dostałam Mario listu był nadawcą oraz strachu mego sprawcą co mnie w liście wystraszyło? to, że nic tam w nim nie było kreski tylko w nawias wzięte to po prostu nie pojęte ja poważne mam obawy że to nie są ziemskie sprawy lecz od ducha to przesłanie i ostatnie pożegnanie nie wiem co się z Mariem stało ani gdzie złożono ciało jednak jego ducha czuję żywy człowiek nie pisuje takich listów do nikogo [-----] tak wygląda list,...
  • Pojawily sie przeszkody. Pisač bede juž od šrody.
  • umieram, zbyt dużo dymu... Wierszy zostało bez liku... Och, ty mój trzeci krzyżyku...
  • Po większy worek narkotyków !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się