Forum Dom Architektura
ZMIEŃ
      mata

mata

(7 wyników)
    • Mam do Was ogromna prosbe. Zastanawiam sie od dluzszego czasu na jaki projekt postawic, czy z poddaszem uzytkowym czy parterowy. Chodzi mi o koszty, czy parter nie bedzie aby drozszy ze wzgledu na fundamnty, rozlozystosc etc Ocencie prosze dla przykladu plus minus kosztorys 2 projektow www.projekty.ign.com.pl/?p=detail&id=3 oraz nowydom.onet.pl/1892,0,projekt.html pozdrowienia
    • Hej, mam do zrealizowania ćwiczenie projektowe, na temat "ZAŁOŻENIA NEOKLASYCZNE" ( to jest z prxedmiotu hist. arch.polskiej ) praca graficzno opisowa..... i nie wiem co wybrac do takiego dziwnego tematu. Moze macie jakies propozycje?
    • Słyszałam od wielu zanjomych, że usunięcie wiatrołapu w polskich warunkach jest już odczuwalne przy pierwszej zimie ? Osobiście wolałabym dom bez wiatrołapu, aby uzyskać dodatkową przestrzeń . Jak to jest u Was ?
    • szukam architekta z Warszawy ale jakiegos poleconego. Do internautow:jezeli byliscie zadowolenie z jakiejs pracowni, architekta to podzielcie sie tym.
    • Czy wszyscy z was maja pracę? Wydaje sie że tak, że definitywnie nadeszła koniunktura dla architektów . Jeżeli tak to zacznijcie sie w końcu cenić.
    • Działka ma 7 arów, ok.30 dł i 24 szer., wjazd od południa, szukam już dosyć długo projektu domu, który by na nią pasował. Może ktoś już taki znalazł lub buduje lub wybudował. Oczywiście szukam w projektach gotowych, indywidualnie biorą zbyt dużo. Domek do 130 m2, z poddaszem, z wjazdem od południa, tarasem od południa lub zachodu, nie dziwaczny, funkcjonalny. Podoba mi się projekt Atrium GL 342 ale jest dość szeroki jak na tą działkę. Pozdrawiam
    • ....witam ....macie jakies doswiadczenia z szukaniem pracy zagranica np. Londyn ? ......-w tworzeniu wizualizacji 3D, animacji ---głównie architektury ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się