mata

(4 wyniki)
  • Witam.Poszukuję osób z wykupionymi mieszkaniami,osób które są w temacie sprzedaży takich mieszkań z bonifikatą.Chcę podzielić się swoimi wiadomościami i uzyskać pewne porady od Was. Dzięki. Co dwie głowy to nie jedna.
  • Lokal użytkowy, umowa na czas nieokreślony. W umowie jest również zapis o 3-miesięcznym okresie wypowiedzenia oraz zapis taki, że po rozwiązaniu umowy wynajmujący ma 14 dni na wyprowadzenie się i zdanie lokalu. Właściciel lokalu to starszy człowiek, ale ma siostrzenicę (na obecną chwile nie ma żadnych praw do lokalu), która praktycznie jest w stanie przekonać go do wielu swoich pomysłów i fanaberii. Ostatnio dowiedzieliśmy się, że on do nas nic nie ma ale siostrzenica nas nie lubi i za...
  • ... to brzmi trochę głupawo, ale może ktoś mi odpowie. Kupujemy z mężem nasze pierwsze mieszkanie, nowe od dewelopera, kredytujemy 100% + jakaś dodatkowa kwota na wykończenie. Chcielibyśmy je nabyć jeszcze w tym roku, mój mąż wymyślił sobie, że skorzystamy jeszcze z ulgi remontowej. I teraz rodzi się pytanie: od którego momentu jesteśmy właścicielami mieszkania? Czy dokładnie od chwili podpisania aktu notarialnego? Jeszcze jedno naiwne pytanie:czy można gromadzić materiały na wykońc...
  • chce wykupic od wspolnoty mieszkaniowej adoptowany kilka lat wczesniej strych czy wspolnota mieszkaniowa ma dowolnosc przy ustalaniu za jaki % wartosci moze mi go sprzedac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się