mata

(8 wyników)
  • Jak w temacie? Macie? Korzystacie? Jesteście zadowolone? Czy rzeczywiście można smażyć bez tłuszczu? Czy wlewa się trochę np. oleju ale on zostaje w tych rowkach? Jak to jest? Z jakich korzystacie? Jakieś firmy? Polecicie coś (jeśli warto oczywiście)? Jakieś rady? Przepisy? Czy mięso jest rzeczywiście tak fajnie przypieczone jak to podają w restauracjach? Czy oprócz mięsa robicie na niej coś jeszcze? Z góry dzięki ;-)
  • tego typu: allegro.pl/odkurzacz-szczotka-zmiotka-akumulatorowa-kaska-i2991378204.html macie coś takiego? Wypowiecie się nt? Muszę coś kupić takiego, aby móc szybko zmieść kurz i brud z salonu i kuchni. Codziennie mi się zbierają farfocle, kurze, pyłki. Nie chce mi się rozkładać całego odkurzacza, miotłą to tylko mi się rozchodzi po kątach, tylko się przesuwa ten kurz (no może część kurzu, ale jednak). Stale latam ze zmiotką i szufelką, mam już tego dosyć. Chyba, że macie jakieś fajne miot...
  • zainspirujcie mnie...bo mi coś dzisiaj pomysłów brakuje... kasia
  • Chodzi o to że przed każdym zakupem łażę, sprawdzam, porównuję, wyliczam za i przeciw, wybieram firmę, sprawdzam opinie...itd, itp. A w sklepach spotykam ludzi ( i osobiście też znam kilki), którzy po prostu kupują. Np. lodówkę, wchodzą, wybierają kolor, wielkość i cenę i kupują. A mnie moje niezdecydowanie i porównywanie już męczy. Powiedzcie proszę czy warto doszukiwać się wcześniej która firma robi najlepsze np. zmywarki, co myślą inni itd, itp czy po prostu kierować się ceną i już? Jak wy...
  • na taką dolegliwość ... wiem ze jak nie pomogą to trzeba udać się do lekarza a on jak zwykle w takich przypadkach zaaplikuje antybiotyk :(
  • Aż do ubiegłego tygodnia zapomniałam co znaczy przymrozek na szybach w aucie... Wiem,że był już taki wątek na forum, ale powiedzcie, jak radzicie sobie z mrozami. Dobra skrobaczka, deicer (niestety bez tego ani rusz), ale podobno są takie maty ochronne na szyby. Mam taką na słońce, ale czy one są uniwersalne czy są inne na mróz? Z rozrzewnieniem wspominam swój poprzedni samochód ford, który miał ogrzewanie przedniej szyby, teraz mam samochód przerabiany z anglika i wilgotność w nim przekracz...
  • narzuta(7)

Kupiłam piękną narzutę na kanapę. Wygląda jakby była uszyta z grubego sztruksu. W rzeczywistości jest z poliestru, lekka i miękka. Wszystko by było w porządku, gdyby nie to, że się strasznie ściąga z kanapy, ześlizguje, zwija. Jak myślicie czy da się ją jakoś "przytwiedzić" do mebla?
  • Kilka dni temu kupiliśmy materac. 160/200 sama się upierałam, że koniecznie ma być twardy, bo tak lubie... No i chyba przesadziłam, bo po 2 nocach mam wrazenie, że jest zbyt twardy...tzn bolą mnie po nocy lędźwia. Maż twierdzi, że jest super tylko, że On waży wiecej- może dlatego? Ja waże pięćdziesiąt pare kilko i w ogole się niego nie zagłębiam. Macie jakiś pomysł na ratunek?:((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się