Forum Dom Kura domowa:)
ZMIEŃ
      mata

mata

(6 wyników)
    • Hej! Zastanawiam się, nad zakupem maty podłogowej ze strony www.e-maty.pl . Czytałam, że świetnie się sprawdzają, jako dywaniki do zabawy dla dzieci, bo są wykonane z hipoalergicznych materiałów. Co sądzicie o takim rozwiązaniu?
    • zbliza sie dlugi weekend, macie jakies plany? bedziecie robic cos na co do tej pory nie mialyscie czasu? czy raczej leniuchowanie pelna geba? a moze wypad jakis? u nas bedzie domowo, corka ma urodziny wiec beda goscie:) moze pozniej jakis wypad do lasu...ognisko i inne atrakcje:))
    • może się rozkręci...nie chciałabym aby umarło śmiercia naturalna
    • na przemycenie do diety dziecka warzyw? Bo u mnie jest tak, ze syn nie je niczego oprocz ogorkow konserwowych... moze jakies przepisy?
    • czy w ogole macie na nie czas? Ja chetnie szyje (obecnie maszyna odmowila posłuszenstwa), jak tez wiele prac remontowych wykonuje sama w domu:)) Lubie to, cos wymyslac, projektowac a pozniej tworzyc. Przerbiac, malowac, tapetowac, obklejac:)))
    • macie takich prawdziwych przyjaciół? takich którzy przetrwali z wami jakiś burze? tak się właśnie nad tym zastanawiałam dzisiaj. jak pracowałam, to było ich więcej, a teraz zostało mi 3, może 4 przyjaciółki, z którymi się za często niestety nie widuje. wszystkie pracują. trochę jestem zła na jedną, bo od dawna to ja nadaje ton naszym spotkaniom, nie napisze, zadzwonię pierwsza, to ona się nie odezwie. nie chodzi mi o to, żebyśmy musiały się widywać często ale głupiego smsa mogła by cza...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się