mata

(8 wyników)
  • Proszę o informacje na temat możliwych dostawców Internetu na terenie osiedla. Interesuje mnie: 1.Cena, 2.Transfer 3.Jakości ( stabilność łącza, braki w połączenia itp.) Piszcie skąd macie Internet i jak go oceniacie?
  • ok myliłem sie macie racje parkujcie jak chcecie nie sprzątajcie po psach i w ogole wolny kraj ps jak sie komus bedzie paliło mieszkanie a STRAż POżARNA nie bedzie mogła przejechać to wtedy bedzie ciekawie.... auta stoja przy garażach - przy bloku kraselki jak jedno stoi wzdłuz ulicy drugie przy garażu to tylko hulajnoga przejedzie... ale co tam, w czerech literach mamy przpisy pożarowe nie.... ps spędziłem klika lat w strazy pożarnej...., jak w czasie akcji kierowca z...
  • rower,wyjazd,spacer a może piknik na balkonie? :-)
  • Witam, Czy macie namiary na rehabilitanta niemowlaków, który by przyjeżdżał na wizyty domowe na nasze osiedle ? Pozdrawiam nowakipl
  • Witam, czy nie macie wrażenia że ostatnio od tygodnia mniej więcej cgv blokuje torrenty np. program utorrent wcale nie chodzi :-(
  • To nie jest kulturalne drodzy sasiedzi nawet jesli nie macie balkonu i macie małe dzieci to nie musicie robic tego na klatce.Ja nie pale i bardzo mi przeszkadza smród.
  • W jednym z watkow przeczytalem o braku kontaktu z Administratorem Osiedla RJ Tak jak zaznaczylem moj telefon jest caly czas wlaczony. Zastanawialem sie jak to mozliwe ze mieszkancy nie moga sie do mnie dodzwonic a na forum pisza o braku kontaktu ze mna. Moze Panstwo macie telefon do Pana Piotra Kuligowskiego nr 602 238 458, ktory byl kiedys admistratorem RJ.(Pan Piotr jest na urlopie i ma wylaczony telefon) Jak wiecie Panstwo zmienil sie administrator wraz z nowym nr telefonu (te in...
  • na zdjeciach przedstawionych przez jednego z przyszłych lokatorów (przepraszam niepamietam nicka) anesksie kuchenno-pokojowym nie ma scianki działowej znajdującej sie w planie. czy to w wyniku dokonaj przez mieszkańca celowej korekty czy tez tz scainka powstanie? wogula jakie macie plany aranżacji aneksu?pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się