medycyna

(4 wyniki)
  • Nie śmiejcie się ale zamierzam iść do lekarki chinki,z moja torbielą jajnika,i tak się zastanawiam czy jest sens... Może ktos mi coś poradzi co????????
  • Jakis czas temu zamiescilam na forum Zdrowie Kobiety taki oto watek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=71425129&a=71764091 Od tamtego czasu nie zaszla u mnie zadna poprawa-wrecz przeciwnie, piszac ten post, mam suche, czerwone, popekane do krwi, bolace dlonie. Paznokcie sa zluszczone, co wyglada bardzo nieestetycznie. Dowiedzialam sie niedawno o gabinecie Enervita i drze Czarkowskim. Zdecydowalam sie sprobowac jego metod, jednak zdaje sobie sprawe z tego, ze wielu specjalist...
  • Kupiłam sobie Omega-3 Mite bo wyczytałam, że olej rybi wskazany jest w ciąży i korzystnie wpływa na rozwój mózgu dziecka. W Anglii tran jest dodawany do każdego opakowania witamin dla ciężarnych. Wywaliłam całe 19 zł, a na opakowaniu przeciwskazania: kobiety w ciąży?? No co jest?? 1 kapsułka zawiera 500 mg tegoż to oleju z czego 18% EPA kwas eikozapenteanowy; 12% DHA kwas dokozaheksaenowy. Może chodzi o to, że kobiety w ciąży powinny przyjmować mniejszą dawkę, ale to chyba wystarc...
  • zeby zobaczyc jak wyglada rak szyjki macicy. wyczytalam to w Shape (jest w tym numerze plyta DVD z cwiczeniami brzucha, ja z tego powodu kupilam i nie zaluje, to takie info na marginesie:-). Podobno w Szwecji kobiety robią regularnie cytologie i raka szyjki tam wlasciwie nie ma. Dlatego studenci przyjezdzają do nas. Ja rozumiem, ze polska opieka zdrowotna nie zacheca do wizyt, ale chyba lepiej raz w roku cytologie, niz później wedrowac po oddziałach onkologicznych! Czemu Polki tak n...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się