medycyna

(4 wyniki)
  • witajcie. tłumacze wlasnie wynik badania lekarskiego, a że robie to pierwszy raz mam małe problemy.A mianowicie nie bardzo wiem, jak przetłumaczyć: 1.Beweglichkeit im linken Knie 2.Meniskopathie 3.Kapselbandapparat 4.Erguss ( odniesieniu do stawów i ich urazów) 5.Linke Huefte frei beweglich 6.Druckschmerz dorsal des Trochanter major przy zdjęciu rentgenowskim: 1.Huefte links in 2 Ebenen Jeśli ktos moze mi pomóc, bede bardzo wdzięczna.Z góry dziękuję i pozdrawiam :lol:
  • cześzwracam sie z prośbą do tłumaczy z zakresu medycyny.czy znacie jakieś interesujące strony dla tłumaczy z tej dziedziny?? dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam
  • Jesli mozna, prosze o pomoc z ponizszym zdaniem: Czy pobrany wycinek (fragment) bedzie poslany do badania histopatologicznego, a jesli tak, kiedy beda wyniki i gdzie je odebrac? oraz szukam szwedzkiej nazwy krzywicy kosci (choroby spowodowanej brakiem wit. D)
  • Hi everyone, i have a question....maybe someone knows how to translate the term "forensic intelligence"? i would be grateful for every suggestion and help:) Thank u all in advance:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się