Forum Zdrowie Nowotwory-damy radę !
ZMIEŃ
      medycyna

medycyna

(4 wyniki)
    • Może brutalnie to zabrzmiało, ale tak czuję i jestem wściekła. A tak wogółe z\dziekuję że ktoś założył takie forum, ja bym nie wiedziąła jak, bo na onkonecie bałam się pisać żeby nie zostać ususniętą, a czuję ogromną potrzebę wygadania. Historię mojej mamy i rodizny opisałam w wątku jak to byo z nami, więc nie będę się powtarzać, jednak chciałam bardzo mocno pwoiedzieć że denerwuje mnie podejście lekarzy i wogołe medycyny. Gdy dwa tygodnie temu chcieliśmy rpzewiźć mamę na odział o...
    • Niebawem (za kilka dni) na forum pojawi się lekarz medycyny i będzie mozna mu zadawać pytania czysto medyczne. Ludziom z poprzedniego forum Onkolink jest napewno dobrze znany. Miejmy nadzieję, że dr Jędruch też nam wszystkim będzie nadal pomagał. Szczegóły wkrótce na forum pozdrawiam wszystkich Robert
    • Zakładam nowy wątek na temat ciekawostek ze świata medycyny i nie tylko, które mają odniesienie bezpośrednie lub pośrednie do chorób nowotworowych. Inspiracją tego jest artykuł z Newsweeka na temat "Jedzenie lekarstwem". Obecnie jest tylko dostępny skrót artykułu on-line, ale zapewne można ten ostatni numer dostać w kioskach lub za jakiś czas będzie dostępny na stronie tej gazety. Moim zdaniem bardzo ciekawy i przede wszystkim obszerny artykuł, który ma swoje odniesienie również n...
    • doktryna: oficjalna medycyna ma zawsze rację zwycięża nad swobodną wymianą zdań amigdalina poszła do kosza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się