medycyna

(5 wyników)
  • czy ktoś z was leczył sie preparatami chińskimi ( oryginalnymi !)macie w tej kwestii jakieś doświadczenia? bo ja chętnie podzielę się moimi.pozdrawiam
  • Witam, Na tutejszym forum udziela się dużo osób, które korzystają, korzystały z metod medycyny naturalnej w celu odzyskania zdrowia. Bardzo nas interesuje czy medycyna ta faktycznie komuś pomogła, czy raczej zaszkodziła. Doświadczenia są różne i chcielibyśmy abyście je opisali na naszym forum. Forum "Medycyna naturalna – fakty i mity" zostało udostępnione po to, aby uzyskać ostateczną odpowiedź na pytanie czy medycyna naturalna to błogosławieństwo czy zakała terapii. Zapras...
  • Jestem już na etapie rozpoczęcia leczenie w klinice niepłodności a raczej diagnostyki bo jak na razie niby wszystko ok. Ale się waham, cały czas myślę o niekonwencjonalnych metodach leczenia, ziołolecznictwo, akupunktura, medycyna tybetańska. Czy któraś z was podjęła taką decyzję zamiast tradycyjnego leczenie się w klinice niepłodności?
  • Jakie polecacie zioła dla faceta na brak plemników. Może jakieś namiary na zielarzy, którzy by pomogli w tej sprawie.
  • Wczoraj rozmawiałam przez przypadek ze znajomą mojej mamy.Jej córka miała podobne problemy co ja, tj. brak @, usg wykazywało brak owulacji, niepłodnosc jak nic.Kiedy nie skutkowało leczenie u ginekologów, dodatkowo spróbowała wspomóc terapie leczeniem metodami niekonwencjonalnymi. W moim miescie mieszka facet, który potrafi bez ingerencji typowej medycyny stwierdzic, co komu dolega, nie czyta tego z gwiazd, oczywiscie opiera swoja wiedze o przyniesione badania, no i z wywiadu prze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się