medycyna

(3 wyniki)
  • Wirusy trzymają się mocno? Janie-w? Nadal sst, liv52, kalamegha i shitake? Co nowego? Wpisujcie sie, co z dietka np kasza jaglana (antywirusowe dzialanie, nie odkrylam) imbir i jakie - inne? Eksperymentuję z Echinacea, czy jesli bede zazywac 9 tabl dziennie, to ten interferon bedzie mi sie wydzielal w organizmie samorodnie, czy nie? :) Pozdrawiam, Krystyna
  • Witam przegladajac forum przeczytalem ze jestes lekarka- ja jestem na 5 roku medycyny w wawie. Powiedz leczysz sie juz? Przerywalas studia, staz, robisz specjalizacje? Przyznajesz sie do tego ze jestes chora w srodowisku?
  • 4 lata temu dowiedzilem sie o tym ze mam wirusa typu - nastapilo krwawienie zylakow przelyku i o maly wlos nie zeszlem z tego swiata.W zgodnej opini lekarzy ( dowiedzilem sie tego rok pozniej ) to juz byl w zasadzie moj koniec .leczenie interferonem nie wchodzilo w rachube. W tej chwili funkcjonuje prawie calkiem normalnie.Wskazniki watrobowe we krwi mam albo nieznacznie prekroczone albo w normie.W zasadzie nie mam diety (poza paroma wyjatkami). Poniewaz medycyna nie za wiele...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się