Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      mies

mies

(4 wyniki)
    • Co moze byc powodem mojej migreny??? Zaczeło sie ponad rok temu...straszne bole w okolicy zatok nosowych i czoła..teraz zdarzaja sie raz,2 razy w miesiącu..szczeoglnie w nocy-nie moge wtedy spac cała noc. poł roku leczyłam sie na zatoki - głupia!pozniej miałam robiony rezonans-wszystko ok.Mam 2 letniego synka i czy bole głowy moga miec cos wspolnego z hormonami po ciaży?/mam niskie cisnienie..95/58.czy cykl miesieczny ma wpływ na migreny???Teraz sa dłuzsze przerwy miedzy migrenami...
    • moze bedzie przydatne:))) dawki krytyczne- powszechnie stosowanych lekow- przykroczenie ktorych grozi rozwinieciem "bolu polekowego": Aspiryna: 50 g/miesiac Paracetamol: 50g/mies Ergotamina: 20 mg/mies (doustnie; gdy przyjmowana w postaci czopkow to mniej, ca 10 -maks 15mg) Sumatriptan: 800mg/mies (postac doustna) kodeina: 250 mg/miesiac koffeina (ojoj, ile ja kawy pije;)))) - 15g/mies. pozdrawiam
    • lerivon(4)

czy ktoś coś wie na temat tego leku......to antydepresyjny ale jak działa i jak długo mozan przyjmować i jesli sie przyjmowała krótko, bo 2 miesiące na kiepską koncentracje i pamiec a podobno min to poł roku .........
    • po 3 miesiacach zazywania,jest poprawa krazenia mozgowego-mnijesze nasilenie M. ale za to pogorszenie nastroju a wrecz deprecha... Nie moge leku przerwac bo M. wroca...co robić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się