Forum Turystyka Europa Francja
ZMIEŃ
      mobile

mobile

(4 wyniki)
    • Korzytaliście z kampingu Vacansoleil? Jedziemy w maju do Paryża i DIsneylandu. Zarezerwowałam domek w Le Soleil de Crecy. Nie wiem czy dobrze zrobiłam, moze powinnam wybrać hotel?
    • Chcemy na poczatku maja zrobic sobie 2 tyg. wypad po Europie. Musimy pojechac do Bordeaux, tam pobedziemy kilka dni. Z Bordeaux chcemy wyskoczyc do Biarritz, stamtad albo przez Barcelone, albo bezposrednio na poludnie Francji, Lazurowe Wybrzeze, moze na 1 dzien Korsyka. Wiem, ze we Francji Eurocampy juz beda funkcjonowac. Jak myslicie, czy mozemy jechac w ciemno i liczyc na to, ze przed sezonem nie bedzie tloku, czy jednak scisle planowac trase i rezerwowac mobile home z Polski?
    • Może ktoś mi przetłumaczyć te ceny; ? www.sfr.fr/internet-mobile/cle-internet/cle-e160?vue=00235e&p=0 www.sfr.fr/internet-mobile/cle-internet-offres/cle-e160?vue=00235e
    • Witajcie. Interesuje mnie Południowa Francja jako miejce pobytu wakacyjnego. z dziecmi (dwójka 12+17). Może ktos z forumowiczów był i podzieli sie informacjami.Mysle o mieszkaniu w bungalowie na terenie takiej wioski ,basen obowiązkowy,morze niekoniecznie pod nosem.Jezeli byliscie napiszcie ile kosztował was pobyt,jakie macie wrazenia,gdzie rezerwowaliscie,moze jakies strony www. Dziekuje i czekam karo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się