-
W styczniu kończy mi się umowa z T-mobile, ale już dziś operator przygotował dla mnie specjalną ofertę promocyjną, ha,ha,ha. Dlaczego taki śmiech zaraz się dowiecie.
Mój stary telefon zdecydowanie wymagał już wymiany, a ponadto ze względu na fakt, iż nie wykorzystuje posiadanego abonamentu, więc zdecydowałam się na wymianę telefonu, zmianę umowy i podpisanie aneksu na 24 m-ce. Kluczową sprawą był tutaj telefon zdecydowałam się na wysoki model, dostałam załącznik cenowy do warunków oferty pro...
-
Witam,jestem klientką tej sieci (wcześniej sieci Era) od siedmiu lat i moje rachunki zawsze oscylowały w granicach 50-300zł,miałam o tej sieci dobre zdanie. Przeniosłam też numer męża z "karty" na abonament za 39zł,dokupiłam jeszcze blueconnect za 59zł i w sumie rachunki wynosić miały ok 200zł. Problem z t-mobile pojawił się po raz pierwszy,gdy niedawno przedłużyłam umowę na kolejne 2 lata, biorąc w ofercie promocyjnej nowoczesny smartphone SE X10. Pani konsultantka,która do mnie zadzwoniła z...
-
Na ostatniej fakturze z T- Mobile widnieje pozycja: Abonament za usługi dodatkowe Zawsze rozmawiaj - 39,84
Ja niczego nie aktywowałam, nie zgadzałam się na żadne super propozycje z ich strony... Co to do cholery jest? Oczywiście próby wyjaśnienia tego na infolinii są żadne- oczekiwanie rzędu 10 min i więcej i nikt się nie zgłasza.
Z automatycznej informacji wynika, że można to cholerstwo wyłączyć samemu, ale tak czy owak co to za samowolne akcje?? Czy Urząd Ochrony Konsumentów nie może s...
-
Witam. Opiszę mój problem. Przeniosłem numer do rbm z t-mobile. Na umowie o przeniesienie mam napisane "z końcem okresu wypowiedzenia przewidzianego umową z t-mobile " która kończy się w lutym 2012 a przeniesienie zostało wykonane w listopadzie 2011. Teraz przyszła kara 126,58zł z t-mobile za rozwiązanie umowy przed terminem. Kwota nie duża ale wkurza mnie że ktoś poleciał sobie w klocki - konsultant rbm lub ktoś z t-mobile .co można z tym fantem zrobić oprócz zapłacenia w/w kwoty ?
-
Witajcie,
T-Mobile pokazuje twarz po zmianie marki. Bez stosownego uprzedzenia zablokowali dostęp do i-boa. Wysłali SMSa, że trzeba mieć u nich numer abonamentowy i zablokowali.
A abonament mam, ale stacjonarny. To widać nie wystarczy, żeby nie być narazonym na lekceważenie.
Nie wątpię, ze dobrze skalkulowano opłacalność tego ruchu. Oszczaowano kogo i jak liczną grupę można zlekcewarzyć, żeb się opłacało. Zabrac możliwość zarządzania kontem, wiec też kosztem usług, bez uprzedzenia. ...