-
grrr, przeszłam na pay monthly w t-mobile i zapomniałam włączyć roamingu, a jutro lecę do PL. od 33 minut jestem "on hold" na helpline. czy jest jakiś magiczny sposób innego włączenia połączeń międzynarodowych, którego nie mogę się dopatrzeć na stronie?
-
Czy komorka z T-mobile w Uk bedzie dzialala na pay-as-you go simie kupionym w Polsce i oczywiscie na terenie Polski? Czy bede musiala zdjac simlock? Czy ktos ma doswiadczenie?
-
moze ktos jest obeznany w temacie.
Od kad jestemw uk juz prawie 9lat mam ten sam numer z O2 i urzywam najtanszych telefonow ok 40 F przewaznie nokia. Nie jestem maniaczka telefon zawsze mial mi sluzyc do wyslania teksow i rozmow. Czasami pstryknelam zdjecie zeby wyslac. I tez bylamprzeciwna umowa na telefon.
Za O2 mam top up place 10F na ok miesiac zalezy ile wydzwonie/wysle tekstow. Plus mam darmowe zpost code na domowe i na O2, ale raczej ich nie wykorzystuje do konca bo nie wszyscy m...
-
Nie wiem czy wszyscy o tym wiedza. Ostatnio dostalam podobna wiadomosc od kolezanki chorej na padaczke, ktora niestety po ponad 8 latach spokoju dostala ataku.
Jezeli kiedykolwiek bedziecie w sytuacji, w ktorej wezwane zostanie pogotowie, pierwsze co pracownicy pogotowia robia to przeszukanie Waszych kontaktow w telefonie komorkowym. Oczywiscie nie tylko po to, zeby dac znac najblizszym, ale rowniez, aby dowiedziec sie jak najwiecej o Waszej kondycji/ewentualnych lekach itd.
Zeby ulatw...