Forum Turystyka Europa Włochy
ZMIEŃ
      mobile

mobile

(6 wyników)
    • Końcówka czerwca, północne Włochy, proponują nam na campingu Mobil Home z wentylatorem bez klimatyzacji. Nie upieczemy się w tym?
    • Czy ktos nocował w mobile homie firmy Vacansoleil? Wybieram się ze starszą osobą i mam pewne obawy. Moze jakies zdjęcia? Pozdarwiam Łukasz
    • Witajcie, piszę tutaj pierwszy raz :) i proszę o pomoc. Chcemy pojechać na około 2 tyg do Toskanii (2 dorosłych+dziecko 6 lat) własnym samochodem. Wybraliśmy 2 kempingi należące do Eurocamp (wyczytałam na tym forum dużo pozytywnych opinii), gdzie nocować będziemy w mobile home (w sumie 9 noclegów). Chciałabym prosić o rady jak wydać jak najmniej ;) Na gorąco policzyliśmy następujące wydatki: - ok. 1200 zł noclegi - ok. 1800 zł benzyna (jedziemy z W-wy) - 320 zł koszt rezerwacji w Eurocamp...
    • Właśnie wróciłem z campingu Bella Italia, jeśli ktoś ma pytania chętnie odpowiem.
    • Czy ktoś może był na campingu Le Capanne - Bibbona w Toskani, proszę o opinie.
    • Czy ktoś był może na kampingach z euro campu lub select campu bo jestem zainteresowana wyjazdem a konkretnie do cas savio lub caorle.te mobile home są calkiem fajne , czy ktoś może powiedzieć cos na ten temat?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się